PHDSTUDIES.NL

4 PhD Programma's in Accountancy en Financiën 2020

Het promovendus is een zeer hoog niveau van academische prestatie die gereserveerd is voor studenten die meerdere diploma programma's hebben afgerond. Het duurt meestal drie jaar, gedurende welke periode een proefschrift wordt ontwikkeld door intensief onderzoek. Een promovendus verleent ook uitgebreide carrierevoordelen aan houders.

Wat is een doctoraat in Accounting en Financiën? Door dit vak te bestuderen, bereiden de studenten voor om de financiële afdeling van een bedrijf te beheren. Studiegebieden omvatten gewoonlijk kapitaalstructuur, investeringen, internationale financiën, risico's, dividenden en kasstroomwaardering. Terwijl economische aspecten het hoofddoel van dit vakgebied zijn, leren studenten vaak ook managementelementen en bereiden ze voor om leidersposities in te voeren.

Afgestudeerden carrièren profiteren veel van een PhD. Meer geavanceerde posities kunnen worden ingevoerd en een veel hoger salaris is haalbaar.Door te kiezen om door te gaan studeren, springt het meestal vaak over van de tijd die normaal gesproken nodig is om door middel van lagere posities te gaan.

De kosten van het behalen van een doctoraat variëren, afhankelijk van uw situatie. Uw school en programma van keuze zullen invloed hebben op hoeveel u in studie en kosten betaalt. Zelfs uw land zal de kosten veranderen, zodat een grondig onderzoek nodig is voordat u inschrijft.

Het is het meest gebruikelijk voor degenen die boekhouding en financiën bestuderen om de financiële afdeling van een onderneming te betreden. Hoewel alle boekhoudkundige posities die beschikbaar zijn op een lager niveau, zoals accountant of auditor, nog steeds openstaan ​​voor PhD-houders, is het vaker voor deze afgestudeerden om posities van leiderschap of geavanceerde analyse te volgen. Deze posities omvatten senior investment consultant en hoofd van de afdeling. Alternatief is het mogelijk om naast de financiering wet te studeren om beleidsmakers te worden.

Het studeren van boekhouding en financiën begint met het vinden van het juiste programma voor u. Zoek naar uw programma hieronder en neem direct contact op met het toelatingsbureau van de school naar keuze door het hoofdformulier in te vullen.

4 Resultaten in Accountancy en Financiën Filter

Phd in boekhouding en financiën

Durham University Business School
Campus Voltijd Vraag informatie aan Verenigd Koninkrijk Durham

In de afgelopen jaren ons onderzoek is gepubliceerd in een reeks van kwaliteit tijdschriften. Onderwerpen zijn onder andere financiële verslaglegging en openbaarmaking, kwaliteit controle, corporate governance, corporate eigendomsstructuur, openbare boekhouding, management accounting, sociale en milieu-accounting, het accountantsberoep, accounting geschiedenis, islamitische accounting en finance en accounting onderwijs.

PhD aan de Berlin School of Economics

Berlin School of Economics
Campus Voltijd 4 jaren Oktober 2020 Duitsland Berlijn

De BSE biedt uitstekende promovendi een levendige, intensief genetwerkte onderzoeksgemeenschap en een opleidingsstructuur die hun talenten zullen ontwikkelen in een unieke combinatie van wetenschappelijk en toegepast onderzoek op hoog niveau. Tijdens de cursusfase van drie semesters verdiepen studenten hun kennis van economische theorie, toegepaste economie, econometrie en economisch beleid.

PhD-programma

Hong Kong Baptist University (HKBU) School of Business
Campus Voltijd 4 - 6 jaren September 2020 Hongkong Kowloon Tong

HKBU School of Business biedt vier jaar fulltime promotie in vijf hoofddisciplines: Accountancy en Recht (ACLW), Economie (ECON), Financiering en Besluitwetenschap (FDS), Management (MGNT) en Marketing (MKT). Door academische strengheid te combineren met een resoluut internationale aanpak, zijn deze programma's ideaal voor toekomstige bedrijfsleiders of wetenschappers.

Phd in boekhouding en financiën

Unicaf University (MW)
Campus Online Voltijd Deeltijd Open Inschrijving Verenigde Staten New York Griekenland Athene Roemenië Boekarest Verenigd Koninkrijk Londen Egypte Cairo Ghana Accra Malawi Lilongwe Mauritius Port Louis Kenia Nairobi Nigeria Lagos Somalië Mogadishu Zambia Lusaka Jordanië Irbid Cyprus Cyprus Online +27 more

Het doel van het promotieprogramma is het voorbereiden van de volgende generatie leidende onderzoekers. Het promotieprogramma is een onafhankelijke zelfstudie van een academisch onderzoek, ondersteund door een team van begeleiders die een originele bijdrage leveren aan kennis opgesteld in een publiceerbare proefschrift.