$close

Filters

Resultaten weergeven

Doctors of Philosophy in Accountancy 2022

Een doctoraat is een prestigieuze graad meestal verdiend nadat een student geavanceerde cursussen heeft voltooid en origineel onderzoek heeft geproduceerd in een document met de titel een proefschrift. Afhankelijk van de instelling kan het enkele jaren duren om een ​​doctoraat af te ronden. Wat is een PhD in Accountancy? Deze programma's bieden studenten een diepgaande blik op financiën… Meer informatie

Een doctoraat is een prestigieuze graad meestal verdiend nadat een student geavanceerde cursussen heeft voltooid en origineel onderzoek heeft geproduceerd in een document met de titel een proefschrift. Afhankelijk van de instelling kan het enkele jaren duren om een ​​doctoraat af te ronden.

Wat is een PhD in Accountancy? Deze programma's bieden studenten een diepgaande blik op financiën en bedrijven. Doctoraatsprogramma's kunnen hun cursussen en onderzoek richten op de ethiek van accountancy in internationale bedrijven, de rol van corporate finance in de samenleving, belastingwetten op alle overheidsniveaus of economische trends in een technologisch geavanceerde wereld. Studenten hebben een kans om een ​​bijdrage te leveren aan het veld door onderzoek te doen naar elementen zoals statistieken of psychologie en hoe ze omgaan met accountancy en vervolgens hun bevindingen publiceren in peer-reviewed tijdschriften.

Door het voltooien van het onderzoek dat voor deze graad nodig is, kunnen studenten hun onderzoeksvaardigheden verbeteren, waardoor ze efficiënter kunnen worden in auditsituaties. Door geavanceerde theorieën over financiën te leren, brengen PhD-ontvangers vakkennis aan hun tafel in hun carrière. De creativiteit die studenten door hun onderzoek ontwikkelen, is een waardevol bezit in een veranderende financiële wereld.

De kosten van een doctoraatsprogramma verschillen van land tot land en van universiteit tot universiteit. Studenten moeten contact opnemen met de instelling om te informeren naar prijzen en beschikbare beurzen.

Mensen die promoveren verdienen komen soms in aanmerking voor een hogere betaalde carrière. Een persoon met een doctoraat in de accountancy kan bijvoorbeeld een carrière als bedrijfsbeheerder of marketingmanager doormaken. Ze kunnen mogelijk doorgaan naar de hogere niveaus van de boekhoud-, audit- of accountingteams van een bedrijf. Sommige bedrijven zijn misschien geïnteresseerd in het inhuren van een accountant-arts om high-stakes-analyses uit te voeren op financieel gebied. Veel promovendi kiezen ervoor om docent te worden als professoren van accountancy aan universiteiten.

Begin vandaag met het volgen van het hoger onderwijs door een doctoraatsopleiding te vinden in de accountancy bij u in de buurt of online. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
$format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
  • Aanbevolen Nieuwste Titel
  • Aanbevolen
  • Nieuwste
  • Titel
University of Missouri Robert J. Trulaske, Sr. College of Business
Columbia, Verenigde Staten

Consequent gerangschikt in de top 20 door Public Accounting Report, Missouri's Ph.D. programma biedt uitzonderlijk facultair en doctoraal onderwijs. Het doel van onze Ph.D. pr ... +

Consequent gerangschikt in de top 20 door Public Accounting Report, Missouri's Ph.D. programma biedt uitzonderlijk facultair en doctoraal onderwijs. Het doel van onze Ph.D. programma is om studenten op te leiden en voor te bereiden op een academische carrière bij instellingen met onderwijs- en onderzoeksmissies in een vierjarig programma. -
PhD
Engels
Campus