PhD in Administratie

Top 2 PhD Opleidingen in Administratie 2019

Administratie

Een doctoraat is de hoogste academische graad die u kunt ontvangen, en het kan je te onderscheiden van anderen in je carrière gebied. Het verdienen van een doctoraat vereist geavanceerde onderzoek en cursussen buiten de master-niveau, en het vereist meestal een proefschrift of scriptie dat moet worden gepresenteerd en verdedigd voor aan de afdeling stoel en andere academische leiders om de graad te ontvangen.

Wat is een doctoraat in de administratie? Een arts van de administratie is een geavanceerde graad die kan worden verdiend in ongeveer drie tot vier jaar full-time onderwijs. Studenten moeten reeds een bachelor 's en master's degree in een soortgelijke veld hebben verdiend om hun doctoraat in de Administration na te streven. Studenten die streven naar deze mate waardevolle informatie met betrekking tot het leiderschap concepten en praktijken, de openbare orde onderzoek en implementatie, en ze zijn in staat om oplossingen te bedenken voor problemen, terwijl het ontvangen van een hands-on onderwijs in hun gebied.

Het verdienen van een doctoraat kan ongelooflijk nuttig zijn voor afgestudeerden als het opent hen tot een hoger winstpotentieel, stelt individuen aan gespecialiseerde carrière keuzes in hun gekozen gebied van studie te vinden, en geeft studenten de nodige informatie die ze nodig hebben om een ​​verschil te maken in de wereld.

De kosten om geld te verdienen een doctoraat kan variëren voor elke student. Voor het begin van het programma, worden de studenten aangemoedigd om te onderzoeken en rechtstreeks te communiceren met hun toekomstige school om aan de financiële verplichtingen in verband met het verdienen van hun geavanceerde graad te begrijpen.

Personen die een doctoraat ontvangt Administration hebben een breed scala van carrière opties tot hun beschikking, als hun geavanceerde graad maakt ze zeer waardevol op de werkvloer.Afgestudeerden met een administratie doctoraat kunt kiezen om het personeelsbestand in te voeren als professoren, politieke assistenten, non-profit managers, of publieke managers, of ze kunnen kiezen om te opereren als particuliere adviseurs voor bedrijven of grote ondernemingen.

Als u geïnteresseerd bent in het verdienen van uw Doctor in de administratie zijn, kun je meteen aan de slag. Zoeken naar het programma in en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

 

Lees meer

Doctoraat in de administratieve wetenschappen

Universidad Autonoma de Aguascalientes
Campus Voltijd 3 jaar July 2019 Mexico Aguascalientes

Doctoraat in Administratieve Wetenschappen biedt volop mogelijkheden voor diegenen die een programma dat past bij uw behoeften willen. [+]

Doctoraat in Administratieve Wetenschappen biedt volop mogelijkheden voor diegenen die een programma dat past bij uw behoeften willen. De student ontwikkelt en traint intensief en onafhankelijk van elkaar in de voorbereiding van zijn proefschrift, op zoek naar zijn idee om te breken met vaste patronen en design oplossingen die organisaties en de samenleving ten goede komen.

De student aan de voorwaarden voldoet voor de certificering te profiteren van de kernvakken aangeboden, zoals onderzoek methodologie, kwantitatieve en kwalitatieve methoden, validatie van schalen, onder anderen. Ook studenten deelnemen aan seminars halfjaarlijks en aanvullende activiteiten zoals keuzevakken, deelname aan conferenties, publicaties en nationale en internationale verblijven. Sterker nog, onlangs behaalde zij de ondertekening van een overeenkomst "double degree" met de Polytechnische Universiteit van Cartagena, dat promovendi van belangrijke voordelen en internationale prijzen biedt.... [-]


Ed. D. in Organisatorisch Leiderschap met een nadruk in de gezondheidszorg

Grand Canyon University
Campus Voltijd September 2019 Verenigde Staten Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale +2 more

Het programma Doctor of Education in Organizational Leadership ontwikkelt het vermogen van de lerende om nieuwe kennis te genereren en op verantwoorde wijze kennis toe te passen om goed presterende entiteiten te bereiken die werknemers en volgers in de organisatie in staat stellen te groeien en zich optimaal te ontwikkelen. Leerders zullen de belangrijkste literatuurlichamen in leiderschap bestuderen, kritisch reflecteren op bestaande theorieën en geschikte toepassingen van theorie in onderwijs, bedrijven en andere organisatieculturen identificeren. [+]

Het programma Doctor of Education in Organizational Leadership ontwikkelt het vermogen van de lerende om nieuwe kennis te genereren en op verantwoorde wijze kennis toe te passen om goed presterende entiteiten te bereiken die werknemers en volgers in de organisatie in staat stellen te groeien en zich optimaal te ontwikkelen. Leerders zullen de belangrijkste literatuurlichamen in leiderschap bestuderen, kritisch reflecteren op bestaande theorieën en geschikte toepassingen van theorie in onderwijs, bedrijven en andere organisatieculturen identificeren. LEREN zullen academische en organisatorische onderzoeksexpertise ontwikkelen door middel van de studie van statistische en onderzoeksmethoden.... [-]