PHDSTUDIES

3 Doctoraat Studies in Administratie 2021

Een doctoraat is de hoogste academische graad die u kunt ontvangen, en het kan je te onderscheiden van anderen in je carrière gebied. Het verdienen van een doctoraat vereist geavanceerde onderzoek en cursussen buiten de master-niveau, en het vereist meestal een proefschrift of scriptie dat moet worden gepresenteerd en verdedigd voor aan de afdeling stoel en andere academische leiders om de graad te ontvangen.

Wat is een doctoraat in de administratie? Een arts van de administratie is een geavanceerde graad die kan worden verdiend in ongeveer drie tot vier jaar full-time onderwijs. Studenten moeten reeds een bachelor 's en master's degree in een soortgelijke veld hebben verdiend om hun doctoraat in de Administration na te streven. Studenten die streven naar deze mate waardevolle informatie met betrekking tot het leiderschap concepten en praktijken, de openbare orde onderzoek en implementatie, en ze zijn in staat om oplossingen te bedenken voor problemen, terwijl het ontvangen van een hands-on onderwijs in hun gebied.

Het verdienen van een doctoraat kan ongelooflijk nuttig zijn voor afgestudeerden als het opent hen tot een hoger winstpotentieel, stelt individuen aan gespecialiseerde carrière keuzes in hun gekozen gebied van studie te vinden, en geeft studenten de nodige informatie die ze nodig hebben om een ​​verschil te maken in de wereld.

De kosten om geld te verdienen een doctoraat kan variëren voor elke student. Voor het begin van het programma, worden de studenten aangemoedigd om te onderzoeken en rechtstreeks te communiceren met hun toekomstige school om aan de financiële verplichtingen in verband met het verdienen van hun geavanceerde graad te begrijpen.

Personen die een doctoraat ontvangt Administration hebben een breed scala van carrière opties tot hun beschikking, als hun geavanceerde graad maakt ze zeer waardevol op de werkvloer.Afgestudeerden met een administratie doctoraat kunt kiezen om het personeelsbestand in te voeren als professoren, politieke assistenten, non-profit managers, of publieke managers, of ze kunnen kiezen om te opereren als particuliere adviseurs voor bedrijven of grote ondernemingen.

Als u geïnteresseerd bent in het verdienen van uw Doctor in de administratie zijn, kun je meteen aan de slag. Zoeken naar het programma in en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

 

3 Resultaten in Administratie Filter

Ph.D. door Research

University of New York in Prague (UNYP)
PhD
PhD
<
Voltijds
<
3 jaren
Engels
Campus
Online

Een Ph.D. door onderzoek is vergelijkbaar met een conventionele Ph.D. maar erkent onderzoekswerk dat wordt uitgevoerd door ondernemende bedrijven en academische organisaties d ...

Lees meer

Doctoraat in administratie

ESPM – Brasil
PhD
08 feb 2021
<
Deeltijd
<
8 semesters
Portugees
Campus

De doctoraatscursus richt zich op het administratiegebied, dat zich bezighoudt met het beheer van organisaties die zaken doen in de nationale en internationale omgeving.

Lees meer

Doctoraat in de administratieve wetenschappen

Universidad Autonoma de Aguascalientes
PhD
<
Voltijds
<
3 jaren
Spaans
Campus

Doctoraat in Administratieve Wetenschappen biedt volop mogelijkheden voor diegenen die een programma dat past bij uw behoeften willen.

Lees meer