Doctoraats Programma's in Algemeen Management 2020

Het doctoraat wordt beschouwd als het hoogst mogelijke niveau van onderwijs op de meeste gebieden. Om in aanmerking te komen voor inschrijving voor dit soort programma, moet je meerdere graden op lager niveau voltooien. Als je eenmaal bent gepromoveerd met een doctoraat, zijn de meest geavanceerde functies en het hoogste salaris mogelijk voor jou beschikbaar. Wat is een PhD in General Management… Meer informatie

Het doctoraat wordt beschouwd als het hoogst mogelijke niveau van onderwijs op de meeste gebieden. Om in aanmerking te komen voor inschrijving voor dit soort programma, moet je meerdere graden op lager niveau voltooien. Als je eenmaal bent gepromoveerd met een doctoraat, zijn de meest geavanceerde functies en het hoogste salaris mogelijk voor jou beschikbaar.

Wat is een PhD in General Management? Elk gebied van de bedrijfswereld heeft managers nodig. Het studeren van algemeen management biedt studenten een veelzijdige opleiding die op bijna elk vakgebied of elke afdeling kan worden toegepast. Studie richt zich op het runnen van een bedrijf, het beheren van medewerkers en het maximaliseren van efficiëntie en productie. Studenten leren ook methoden om de winst zo veel mogelijk te verhogen. Algemene managementstudenten kunnen hun opleiding mogelijk specialiseren als ze precies weten in wat voor soort bedrijf ze willen werken.

Een algemene managementgraad is gunstig voor studenten door hen te helpen de vaardigheden te ontwikkelen die ze nodig hebben om uit te blinken in deze carrière. De vaardigheden die studenten op dit gebied leren, zijn onder meer professionele communicatie, inzicht in bedrijfspraktijken, onderhandeling en oplossing van conflicten, en kritisch denken en evalueren.

De kosten voor het inschrijven voor een PhD-programma variëren op basis van vele factoren. Het is belangrijk om te onderzoeken hoe deze factoren de kosten beïnvloeden voordat u zich inschrijft. Je moet je specifieke school en programma bekijken, evenals hoe lang je zult studeren en het land waar je bent.

Er zijn verschillende loopbaantrajecten voor afgestudeerden van PhD-programma's voor algemeen management. De meest voorkomende positie die beschikbaar is, is die van een manager, hoewel het exacte type kan variëren van verkoopmanager tot personeelsmanager tot marketingmanager. Het is ook mogelijk om een ​​consultant of een planningsspecialist te worden. Veel studenten die algemeen management studeren, zijn geïnteresseerd om uiteindelijk CEO's te worden of een eigen bedrijf te beginnen.

Om je opleiding voort te zetten, zoek je hieronder naar je programma en neem je rechtstreeks contact op met het toelatingsbureau van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
UPES
Dehradun, India

PhD General Management

PhD General Management -
PhD
jul 2020
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op