close

Filters

Resultaten weergeven

2 PhD Opleidingen in Andere talen 2021

Een doctoraat is de meest gewaardeerde titel die door universiteiten internationaal wordt toegekend. Het doctoraat van de wijsbegeerte is het meest voorkomende van deze graden, omdat het kan worden toegekend aan studenten in de meest uiteenlopende onderwerpen. Een doctoraat is te onderscheiden van andere graden door een beheersing van de wijsheid bereikt na ontelbare uren studie en toepassing op… Meer informatie

Een doctoraat is de meest gewaardeerde titel die door universiteiten internationaal wordt toegekend. Het doctoraat van de wijsbegeerte is het meest voorkomende van deze graden, omdat het kan worden toegekend aan studenten in de meest uiteenlopende onderwerpen. Een doctoraat is te onderscheiden van andere graden door een beheersing van de wijsheid bereikt na ontelbare uren studie en toepassing op een specifiek stuk origineel onderzoek.

Wat is een doctoraat in andere talen? Promovendi van andere talen richten zich meestal op één aspect van de taal of culturen met tal van sprekers van die taal. De voltooiing van deze graden vereist vaak niet alleen een goedgekeurd onderwerp van origineel onderzoek voor de student maar ook een proefschrift dat dat onderzoek en tests verdedigt die een beheersing van de taal bewijzen die wordt bestudeerd. Sommige universiteiten vereisen zelfs een bepaald niveau van bekwaamheid in een extra taal met een vergelijkbare oorsprong.

Promovendi van andere talen profiteren van hun leven en carrière door uitstekende communicatieve vaardigheden te ontwikkelen en een groter besef van begrip en begrip van verschillende volkeren en culturen te ontwikkelen. Bovendien geeft de noodzaak om zowel intern als extern in een andere taal te vertalen, de persoon die is gepromoveerd een unieke neiging om situaties en mensen te analyseren.

Een doctoraat in andere talen kan tussen de drie en zeven jaar duren, afhankelijk van de universiteit, en de kosten zijn om dezelfde reden even gevarieerd. Daarom is een beetje onderzoek naar de topkeuzes van universiteiten van universiteiten ongelofelijk voordelig.

Er zijn veel loopbaantrajecten beschikbaar voor promovendi van andere talen. Banen variëren van taalprofessoren of leraren vreemde talen op scholen en universiteiten over de hele wereld tot vertalers of tolken voor internationale instanties of internationaal opererende bedrijven. Er zijn zelfs carrièremogelijkheden in de technische wereld, zoals een computertaalkunstenaar of technisch schrijver en vertaler.

PhD-graden worden in andere talen over de hele wereld aangeboden, afhankelijk van de taal of het land van keuze. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
  • Populair Nieuwste Titel
  • Populair
  • Nieuwste
  • Titel
University of Johannesburg
Johannesburg, Zuid-Afrika

In die nagraadse programme in Afrikaans (Honneurs, Meestersgraad en Doktorsgraad) word die menslike bestaan ondersoek deur te kyk na die simbole, mites, metafore en tekste wat ... +

In die nagraadse programme in Afrikaans (Honneurs, Meestersgraad en Doktorsgraad) word die menslike bestaan ondersoek deur te kyk na die simbole, mites, metafore en tekste wat die menslike bestaan medieer. -
PhD
Voltijds
3 jaren
Afrikaans
Campus
 
University of Johannesburg
Johannesburg, Zuid-Afrika

Die doktorsgraad behels ‘n proefskrif oor ‘n goekgekeurde tema in die taal- of letterkunde, onder leiding van een van die Departementslede.

Die doktorsgraad behels ‘n proefskrif oor ‘n goekgekeurde tema in die taal- of letterkunde, onder leiding van een van die Departementslede. -
PhD
Voltijds
3 jaren
Engels, Afrikaans
jan 2022
Campus