Deeltijd Doctor of Philosophy in Antropologie in Noord-Amerika

Top Deeltijd Doctoraten in Antropologie 2019 in Noord-Amerika

Antropologie

Een PhD of Doctor of Philosophy is een postdoctorale academische diploma uitgereikt door de universiteiten. Zodra men bereikt een PhD hij kan vaak aangeduid als een arts.

Studeren antropologie in een PhD-niveau stelt u in staat om een ​​beter begrip van deze wetenschap van de mensheid hebben. Met deze studie, zult u in staat om de oplossing te geven over zaken die betrekking hebben op de oorsprong van de geesteswetenschappen, natuurwetenschappen, evenals de sociale wetenschappen in de best mogelijke manier.

Van inheemse beschavingen moderne rijken, Noord-Amerika heeft veel hands-on educatieve mogelijkheden om wetenschappers te bieden. Gevuld met een scala aan verschillende culturen, kunnen studenten zelf opvoeden in goed afgeronde manier.

Doctor of Philosophy Deeltijd in Antropologie in Noord-Amerika

Lees meer

PhD in antropologie en sociale verandering

California Institute of Integral Studies
Campus Deeltijd September 2019 Verenigde Staten San Francisco

De PhD Antropologie en Sociale Verandering richt zich op activistische antropologie en sociale verandering. [+]

PhD in antropologie en sociale verandering

Antropologie en sociale verandering is een kleine, innovatieve afgestudeerde afdeling met een bijzondere focus op activistische geleerdheid, militant onderzoek en sociale verandering. Onze unieke benadering van etnografische onderzoeksmethoden lost traditionele barrières op tussen onderzoek en politiek activisme, tussen insiders en buitenstaanders, en tussen onderzoekers en protagonisten. Etnografie is een hulpmiddel voor 'het creëren van de voorwaarden die we beschrijven'. We doen mee aan co-onderzoek om bestaande alternatieven en mogelijkheden voor sociale verandering te verkennen.

Studenten leren hoe ze de praktijk van directe actie toepassen op het onderzoeksproces met de steun van getalenteerde docenten. We zijn begonnen de voorwaarden te scheppen die we beschrijven wanneer ons onderzoek de waarden begint te vormen van de wereld die we willen creëren.... [-]