close

Filters

Resultaten weergeven

Doctoraatsprogramma's in Arabisch 2021

Een Doctor in de wijsbegeerte is een uitgebreid programma in een geconcentreerd studiegebied dat, na voltooiing, studenten doorgaans meer gespecialiseerde mogelijkheden biedt in het professionele domein. Het wordt wereldwijd erkend als een van de meest geavanceerde graden die een student kan behalen. Over het algemeen vereist dit diploma drie tot vier jaar om te voltooien met een volledige studie… Meer informatie

Een Doctor in de wijsbegeerte is een uitgebreid programma in een geconcentreerd studiegebied dat, na voltooiing, studenten doorgaans meer gespecialiseerde mogelijkheden biedt in het professionele domein. Het wordt wereldwijd erkend als een van de meest geavanceerde graden die een student kan behalen. Over het algemeen vereist dit diploma drie tot vier jaar om te voltooien met een volledige studie.

Wat is een doctoraat in het Arabisch? Dit type programma biedt studenten uitgebreide studie en training in de Arabische taal en literatuur. Afhankelijk van de specifieke focus, studenten nemen geavanceerde cursussen in onderwerpen zoals geschiedenis, cultuur, taalkunde, literaire kritiek en theorie. Ze leren ook om wetenschappelijk te onderzoeken en te analyseren binnen een Arabische discipline. De meeste programma's bieden ook praktische training, waarbij studenten moeten optreden als docenten of leermiddelen in een relevante cursus.

Degenen die dit diploma behalen, ontvangen meestal meer dan alleen geavanceerde professionele kwalificaties. Studenten ontwikkelen ook vaardigheden in onderzoek, analyse en communicatie die kunnen worden overgedragen aan elk gebied van zowel hun professionele en persoonlijke leven.

De kosten van een doctoraat in het Arabisch variëren afhankelijk van factoren zoals het land en de academische instelling waar het is behaald. Het is essentieel voor studenten die zo'n graad overwegen om scholen en soorten programma's grondig te onderzoeken om een ​​juiste prijsstelling te bepalen.

Een PhD in het Arabisch kan mensen een aantal arbeidsmogelijkheden bieden. Velen geven les op universitair niveau als professoren, terwijl anderen posities zoeken bij de overheid, non-profitorganisaties of andere sectoren zoals het bankwezen of de horeca. Met deze graad vinden velen werk als vertalers, Arabische schrijvers of redacteuren, onderzoekers, openbare planners of adviseurs over internationale betrekkingen.

Veel landen en universiteiten over de hele wereld bieden dit soort graden aan. Sommigen laten zelfs online studie en coursework voorlegging toe. Om de beste optie voor uw specifieke doelen te vinden, zoekt u naar uw programma hieronder en neemt u rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van uw keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
  • Populair Nieuwste Titel
  • Populair
  • Nieuwste
  • Titel
UAEU United Arab Emirates University
Al Ain, Verenigde Arabische Emiraten

De Ph.D. Programma in Arabische taal en literatuur is bedoeld om studenten voor te bereiden op wetenschappers en specialisten op dit gebied met een open geest en horizon voor ... +

De Ph.D. Programma in Arabische taal en literatuur is bedoeld om studenten voor te bereiden op wetenschappers en specialisten op dit gebied met een open geest en horizon voor relatieve disciplines. Het programma zal zich richten op wetenschappelijk onderzoek, kennis en moderne nieuwe theorieën in twee sporen: 1 - taal en syntaxis - 2 - literatuur en literaire kritiek. Dit is in overeenstemming met het doel van de UAE University als wetenschappelijke onderzoeksuniversiteit. -
PhD
Voltijds
Deeltijd
4 jaren
Arabisch
aug 2022
31 dec 2021
Campus