PHDSTUDIES

2 PhD Programma's in Arbeidsverhoudingen 2021

Een Doctor in de Wijsbegeerte is een hoogwaardige diploma die vaak na een postdoctorale opleiding, zoals een meester, wordt nagestreefd. U kunt een scala aan onderwerpen in de menswetenschappen, wetenschappen, kunst, wiskunde en techniek bestuderen. Het gemiddelde PhD duurt vijf tot zes jaar om af te ronden.

Wat is een doctoraat in arbeidsverhoudingen? Werkgelegenheidsrelaties kunnen zich richten op oplossingsstrategieën voor problemen op het gebied van werkplek en het juiste gebruik van personeelsbestanden. Een PhD-programma kan worden ontworpen om u een overzicht te geven van complexe arbeidsrelaties en human resource issues. De meeste promotieprogramma's integreren onderzoek en coursework. Sommige universiteiten hebben mogelijk cursussen nodig die u nodig hebt, zoals human resources theorie, onderzoeksmethoden en -processen, toegepaste onderzoekseminars, onderwerpen in arbeidsrelaties en human resources, en methoden en onderzoek in organisatorisch gedrag in arbeidsrelaties.

Het behalen van een doctoraat in de arbeidsbetrekkingen kan leiden tot meer banen en het potentieel voor een hoger salaris.U ziet wellicht een stijging van uw schriftelijke en mondelinge communicatievaardigheden, waardoor het makkelijker kan zijn om te slagen als een professional.

De kosten van een promovendus zijn niet hetzelfde bij elke universiteit. In feite kunnen sommige instellingen studievergoedingsprogramma's aanbieden voor degenen die een doctoraat volgen, maar niet allemaal doen. U moet contact opnemen met de school die u wilt bijwonen om een ​​schatting te krijgen op het collegegeld.

Een doctoraat in arbeidsverhoudingen kan leiden tot een verscheidenheid aan banen. U kunt uitgaan tot een uitvoerend directeur van human resources, senior consultant voor arbeidsrelaties, medewerkerrelaties onderzoeksontwikkelaar en senior onderzoeker. U kunt echter ook andere kansen hebben. De exacte functie waarvoor u beschikt, hangt af van uw vorige werkervaring. Veel mensen met een promovendus gaan op tot professoren op universiteiten.

Bent u klaar om een ​​promovendus te volgen? Zoek naar uw programma hieronder en neem direct contact op met het toelatingsbureau van de school naar keuze door het hoofdformulier in te vullen.

2 Resultaten in Arbeidsverhoudingen Filter

PhD in arbeidsverhoudingen

Rutgers School of Management and Labor Relations
PhD
sep 2021
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
5 jaren
Engels
Campus

SMLR's Ph.D. programma in arbeidsverhoudingen en human resources (IRHR) is een interdisciplinair programma dat studenten kwalificeert voor werk als hogeschool of universiteit ...

Lees meer

PhD in arbeidsrelaties

University of Johannesburg
PhD
jan 2021
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
2&nbsp;-&nbsp;4 jaren
Engels
Campus

Het programma ontwikkelt de intellectuele en professionele vaardigheden van de student. Een in aanmerking komende student dient in het proefschrift bewijs te tonen van onafhan ...

Lees meer