PHDSTUDIES

4 Doctoraats Programma's in Archeologie 2020

Een Doctor in de Wijsbegeerte is een van de hoogste graden van veel universiteiten. Dit doctoraal programma kan zich richten op een breed scala van vakken in de wetenschappen, kunst, geesteswetenschappen, techniek of wiskunde. Het kan vijf tot zes jaar duren om een ​​doctoraat af te ronden.
Wat is een doctoraat in de archeologie? Dit studieprogramma kijkt naar het herstel, de interpretatie en de analyse van materiaalresiduen uit de geschiedenis. Studenten kunnen meer weten over wetenschappelijke technieken als ze de graad afronden. De meeste programma's richten zich op internationale betrekkingen, daarom kan het leren van een tweede of derde taal deel uitmaken van het programma. Sommige programma's kunnen vereisen dat studenten een proefschrift afronden. De vereiste vakken voor een doctoraat in archeologie kunnen wereld archeologie, hedendaagse theorie van archeologie, wetenschappelijke methodes in archeologie en archeologische ethiek omvatten.
Dit type studie is gunstig omdat het studenten de vaardigheden en vertrouwen kan geven die nodig zijn om te slagen in de professionele wereld van archeologie. Afgestudeerden krijgen mogelijk een salarisverhoging of toegang tot nieuwe banen na afloop.
Er is geen universeel nummer voor de kosten van een doctoraat. Onderwijs kan afhangen van de locatie van de school, het aantal cursussen per student per semester en de omvang van de universiteit. Studenten kunnen mogelijk een schatting krijgen door contact op te nemen met de scholen waaraan ze geïnteresseerd zijn.
De meeste studenten gebruiken een doctoraat in de archeologie om de academische of onderzoekswereld binnen te gaan. Er kunnen echter ook andere mogelijkheden beschikbaar zijn. Bijvoorbeeld, overheidsposities als culturele resource managers kunnen een begrip hebben van de menselijke geschiedenis. Zelfs sommige bedrijven willen culturele resource management experts aanhuren. Sommige studenten zouden in de kunst kunnen werken als museum curators, conservators of collectie managers.De exacte baan studenten krijgen meestal is afhankelijk van de vorige werkervaring.
Nadat u het programma hebt gevonden dat u kan helpen bij het bereiken van uw doelen, moet u solliciteren. Zoek naar uw programma hieronder en neem direct contact op met het toelatingsbureau van de school naar keuze door het hoofdformulier in te vullen.

4 Resultaten in Archeologie Filter

Onderzoeksgraden (MPhil / PhD) in Geschiedenis van de Kunst en / of Archeologie

SOAS University of London
Master
PhD
28 sep 2020
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
4 jaren
Engels
Campus

Hoewel een onderzoeksdiploma persoonlijk zeer de moeite waard moet zijn, is het ook een serieuze en soms intense onderneming. Volgens het huidige systeem heeft een voltijds do ...

Lees meer

Doctor of Philosophy (Ph.D) in Archaeology

Selinus University of Science and Literature
PhD
<
Voltijds
<
Deeltijd
Engels
Italiaans
Online

A thesis for this research programme must explore human societies of the past using their material remains and must implement the development of archaeology as a scientific di ...

Lees meer

PhD in Egyptology

Charles University Faculty of Arts
PhD
<
Voltijds
<
4 jaren
Engels
Combinatie van online en op de campus
Campus
Online

De Ph.D. afgestudeerde heeft een grondige theoretische kennis op alle belangrijke gebieden van Egyptologie en een gedetailleerd overzicht en een actueel inzicht in de huidige ...

Lees meer

PhD in Archaeology

The University of Edinburgh - The School of History, Classics & Archaeology
PhD
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
3&nbsp;-&nbsp;6 jaren
Engels
Campus

Ons doctoraat in de archeologie biedt je de mogelijkheid om archeologie op een gevorderd niveau te studeren door middel van onafhankelijk onderzoek. Het vakgebied Archeologie ...

Lees meer