PHDSTUDIES.NL

Beste Doctors of Philosophy in Architectuur in de Verenigde Laibach Slovenië

Vereisten voor de PhD-programma gaat het vaak om de student die reeds behaalde een Master's degree. Daarnaast moet een scriptie of proefschrift voornamelijk bestaande uit originele wetenschappelijk onderzoek worden ingediend. In sommige landen kan dit werk nog moeten worden verdedigd voor een panel.

Studenten die geïnteresseerd zijn in de toegepaste wiskunde, kunnen kiezen voor architectuurstudies. Veel lessen leren individuen om kosteneffectieve, visueel opvallende en structureel haalbare woningen en gebouwen te ontwerpen door technologische principes en probleemoplossende technieken te benadrukken.

Slovenië (Slovenija) is lid van de Europese Unie, Akkoord van Schengen en de NAVO. Voorheen een van Joegoslavië 's zes deelrepublieken, tegenwoordige Slovenië werd onafhankelijk in 1991. Slovenië heeft vier universiteiten, gelegen in Ljubljana, Maribor, Nova Gorica en Koper.

Ljubljana is de hoofdstad van Slovenië en de grootste van het land. Het is gelegen in het Ljubljana wastafel en heeft een bevolking die dicht bij de 300.000 inwoners. Ljubljana heeft een rijke geschiedenis en heeft nog steeds een middelbare leeftijden look met een vleugje modernisering.

Top Doctoraat Programma in Architectuur in de Verenigde Laibach in Slovenië

1 Resultaten in Architectuur, Laibach Filter

PhD in Architectuur

University Of Ljubljana Faculty of Architecture
Campus Voltijd Deeltijd 3 jaren Oktober 2019 Slovenië Laibach +1 more

Het doctoraatsopleidingprogramma in de architectuur duurt 3 jaar (6 semesters) en bestaat uit een totaal van 180 ects – credits.