Filter
PhD
Afrika Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste Doctoraten in Architectuurstudies in Afrika 2019/2020

De meest populaire doctoraat is de Doctor of Philosophy of Ph.D. Ph.Ds en andere studie doctoraten bereiden afgestudeerde student aan nieuwe plannen die bijdragen aan de gemeenschappelijke kennisbasis van het veld te starten. Kandidaten voor en houders van Ph.Ds zoeken vaak beroepen als professoren en onderzoekers, maar velen ook gaan om verschillende rollen in de charitatieve, publieke en private sector.

Architectuur of bouwkunde is het proces van het ontwerpen en plannen van een ruimte of gebouwen op basis van een reeks van esthetische, sociale en ecologische richtlijnen. Hierdoor wordt architectuur vaak verdeeld in categorieën, afhankelijk van het overkoepelende stijl.

Zelfs als u ervoor kiest Oost-Afrika's mythologische, betoverende Tanzania, Senegal, land van teranga of Zuid-Afrika, met zijn brede mogelijkheden om te genieten in en serveren, onderzoek in Afrika zal overweldigend zijn.

Doctoraatsopleiding in Architectuurstudies in Afrika

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Architectuurstudies, Afrika

Andere opties binnen dit vakgebied:
University of Johannesburg

DLitt et Phil (Urban Studies) is een geavanceerd studieniveau waarin een kandidaat onafhankelijk onderzoek moet verrichten en een scriptie moet produceren die een bijdrag ... [+]

DLitt et Phil (Urban Studies) is een geavanceerd studieniveau waarin een kandidaat onafhankelijk onderzoek moet verrichten en een scriptie moet produceren die een bijdrage toont aan kennis in het veld. De graad wordt alleen beoordeeld op basis van de scriptie en de kandidaat moet het Departement Sociologie en de Faculteit der Geesteswetenschappen ervan overtuigen dat de scriptie zijn of haar eigen, niet-ondersteunde werk is. Bij het indienen van de definitieve scriptie moet hij zich ertoe verbinden dat deze niet is voorgelegd aan een andere instelling voor onderzoek en het verlenen van een kwalificatie.

Toelatingseisen

Om toegelaten te worden voor studies op dit niveau, moet een student in het bezit zijn van een masterdiploma sociologie, industriële sociologie of urban studies, of een gelijkwaardige kwalificatie goedgekeurd door de faculteit Geesteswetenschappen.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands