PHDSTUDIES.NL

Top Doctoraats Opleidingen in Architectuurstudies in Azië 2019/2020

Een Doctor of Philosophy graad, korte Ph.D is een geavanceerde academische graad behaald op verschillende terreinen, betekenende grote belangen en prestaties in het onderzoek.

De ontwerpen van een gebouw of ruimte die niet alleen esthetisch aantrekkelijk is maar ook structureel gezond en binnen de wettelijke parameters, houdt planning en ontwerp in van iemand die vertrouwd is met de principes van de architectuur.

Studenten die een deel van hun opleiding in Azië te voltooien worden steeds talrijker. Momenteel, de tweede en de derde grootste economieën in Azië. Zonder beperking, hebben studenten hun tijd beschreven in Azië als de beste ervaring van hun leven. Vandaag, drie van de vier meest bevolkte landen van de wereld zijn in Azië: China, India en Indonesië.

Doctoraats Opleiding in Architectuurstudies in Azië

3 Resultaten in Architectuurstudies, Azië Filter

PhD in Architectuur

University of Tehran, Kish International Campus
Campus Voltijd Deeltijd September 2019 Iran Teheran

De PhD-opleiding in Architecture Engineering is voor de persoon die architectuur en de gebouwde omgeving wil onderzoeken in gerichte projecten die zich over een reeks van jaren ontvouwen. Studenten die aan een promotie beginnen, voeren origineel onderzoek uit dat nieuwe inzichten oplevert in eerdere, huidige en toekomstige ontwikkelingen van architectuur en bouwpraktijken.

Phd in de architectuur

Izmir Institute of Technology
Campus Voltijd September 2019 Turkije İzmir

De afdeling van de architectuur werd in 1995 opgericht als onderdeel van de Graduate School of Engineering and Sciences.

PhD in geografie en stedenbouw

UAEU United Arab Emirates University
Campus Voltijd Deeltijd 4 jaren Augustus 2020 Verenigde Arabische Emiraten Al Ain +1 more

De Ph.D. in Geography Concentration biedt geavanceerde kennis over de nieuwste theorieën op het gebied van GIS zoals GIS-modellering, internet / mobiel GIS en GIS