PHDSTUDIES.NL

Top Doctoraatsprogramma's in Architectuurstudies in de Verenigde Noord-Ierland Verenigd Koninkrijk

Een PhD of Doctor of Philosophy is een postdoctorale academische diploma uitgereikt door de universiteiten. Zodra men bereikt een PhD hij kan vaak aangeduid als een arts.

De ontwerpen van een gebouw of ruimte die niet alleen esthetisch aantrekkelijk is maar ook structureel gezond en binnen de wettelijke parameters, houdt planning en ontwerp in van iemand die vertrouwd is met de principes van de architectuur.

UK, Verenigd Koninkrijk is meer dan 300 jaar oud en bestaat uit vier constituerende naties: Engeland, Schotland, Wales en Noord-Ierland. Het Verenigd Koninkrijk is een centrum van het leren van de afgelopen 1000 jaar en bezit vele oude en voorname universiteiten. Buitenlandse studenten vormen een aanzienlijk deel van de studenten op Britse universiteiten.

Top PhD Opleiding in Architectuurstudies in de Verenigde Noord-Ierland in UK

2 Resultaten in Architectuurstudies, Noord-Ierland Filter

PhD in Environmental Planning

QUB Faculty of Engineering and Physical Sciences (EPS)
Campus Voltijd Deeltijd 3 jaren Vraag informatie aan Verenigd Koninkrijk Belfast +1 more

Het Institute of Spatial and Environmental Planning (ISEP) is een van de snelstgroeiende en dynamische planningsonderzoekomgevingen in het VK.

PhD in Architectuur

QUB Faculty of Engineering and Physical Sciences (EPS)
Campus Voltijd Deeltijd 3 jaren Vraag informatie aan Verenigd Koninkrijk Belfast +1 more

Architecture at Queen's behandelt architectuur en stedenbouw in een steeds meer geglobaliseerde wereld, waar factoren als duurzaamheid en klimaatverandering, identiteit en erfgoed en noties van handwerk en vorm een complexe context creƫren die architectuur moet bemiddelen.