PHDSTUDIES.NL

Beste Doctoraten in Architectuurstudies in de Verenigde Camerino Italië

De PhD kan variëren, afhankelijk van de instelling en het land waarin het wordt toegekend. De meeste geleerden gaan promoveren omdat sterke motivatie om bij te dragen aan de academische gemeenschap als echte nieuwsgierigheid naar hun gekozen vakgebied. 

 

Om ervoor te zorgen dat de structuur en het gedrag van een nieuwe structuur voldoet aan technische en esthetische specificaties, is de inbreng nodig van mensen die bekwaam zijn in de architectuur. Dit houdt in het maken van tekeningen, verrichten van metingen en af en toe het bemiddelen van compromissen.

Italië, officieel de Italiaanse Republiek, is een unitaire parlementaire republiek binnen de Europese Unie, gevestigd in Zuid-Europa. Naar het noorden, het grenst aan Frankrijk, Zwitserland, Oostenrijk en Slovenië langs de Alpen.

Camerino wordt gerespecteerd om zijn rijke historische en culturele achtergrond. De universiteit van Camerino is een opvallende plaats voor het hoger onderwijs die talloze mogelijkheden voor het leren op het gebied van architectuur, jurisprudentie, geneeskunde, wetenschap en technologie biedt.

Beste PhD Porgramma in Architectuurstudies in de Verenigde Camerino in Italië

1 Resultaten in Architectuurstudies, Camerino Filter

Ph.D. in architectuur, ontwerp, planning

University of Camerino the international School of Advanced Studies
Campus Voltijd 3 jaren November 2019 Italië Camerino

Gebied: Architectuur, Ontwerp, Planning