PHDSTUDIES.NL

Top Doctoraatsopleidingen in Architectuurstudies in de Verenigde Laibach Slovenië

Men moet twee dingen bereiken als het verdienen van een doctoraat. Eerst moet men een bepaald onderwerp grondig te begrijpen. Ten tweede moet men uitvoerig in kennis over dat onderwerp.

Het proces van het creëren van een goed gemaakte structuur houdt veel meer in dan alleen maar het neerzetten van vier muren. Kennis van architectuur of bouwkunde is nodig om ervoor te zorgen dat gebouwen aan gespecificeerde wensen en wettelijke richtlijnen voldoen.

Slovenië, officieel de Republiek Slovenië, is een natiestaat in Centraal-Europa op het kruispunt van de belangrijkste Europese culturele en handelsroutes. Slovenië is een relatief veilig land om te bezoeken. De universiteit in Ljubljana is de oudste en grootste onderwijsinstelling in het land, het aanbieden van drie kunstacademies: Theater en Film, Muziek, en Schone Kunsten.

Ljubljana is de hoofdstad van Slovenië en de grootste van het land. Het is gelegen in het Ljubljana wastafel en heeft een bevolking die dicht bij de 300.000 inwoners. Ljubljana heeft een rijke geschiedenis en heeft nog steeds een middelbare leeftijden look met een vleugje modernisering.

Top PhD in Architectuurstudies in de Verenigde Laibach in Slovenië

1 Resultaten in Architectuurstudies, Laibach Filter

PhD in Architectuur

University Of Ljubljana Faculty of Architecture
Campus Voltijd Deeltijd 3 jaren Oktober 2019 Slovenië Laibach +1 more

Het doctoraatsopleidingprogramma in de architectuur duurt 3 jaar (6 semesters) en bestaat uit een totaal van 180 ects – credits.