PHDSTUDIES

Doctoraten in Architectuurstudies in de Verenigde Santa Cruz de Tenerife Spanje

Een PhD of Doctor of Philosophy is een postdoctorale academische diploma uitgereikt door de universiteiten. Zodra men bereikt een PhD hij kan vaak aangeduid als een arts.

Architectuur of bouwkunde is het proces van het ontwerpen en plannen van een ruimte of gebouwen op basis van een reeks van esthetische, sociale en ecologische richtlijnen. Hierdoor wordt architectuur vaak verdeeld in categorieƫn, afhankelijk van het overkoepelende stijl.

Spanje (Spaans: EspaƱa) is een divers land delen van het Iberische schiereiland met Portugal aan de westelijke kant van de Middellandse Zee. Spanje wordt beschouwd als een exotisch land in Europa vanwege zijn vriendelijke inwoners en ontspannen levensstijl. De normale duur van de Universiteit cursussen in Spanje is 4 jaar, met uitzondering van de Geneeskunde en de dubbele graden, die 6. Madrid en Barcelona zijn bekende steden rond de wereld om zijn keuken, een bruisend nachtleven, en de wereldberoemde folklore en festiviteiten.

Beste Doctoraatsopleiding in Architectuurstudies in de Verenigde Santa Cruz de Tenerife in Spanje

1 Resultaten in Architectuurstudies, Santa Cruz de Tenerife Filter

Doctoraat in regionale ontwikkeling

Universidad de La Laguna
PhD
sep 2020
<
Voltijds
<
Deeltijd
Spaans
Engels
Campus

Het doctoraatsprogramma in regionale ontwikkeling dat wordt voorgesteld is het resultaat van de aanpassing van het huidige doctoraatsprogramma in regionale ontwikkeling, oplei ...

Lees meer