PHDSTUDIES.NL

Beste Doctors of Philosophy in Architectuurstudies in de Verenigde İzmir Turkije

Een Doctor of Philosophy graad, korte Ph.D is een geavanceerde academische graad behaald op verschillende terreinen, betekenende grote belangen en prestaties in het onderzoek.

Architectuur of bouwkunde is het proces van het ontwerpen en plannen van een ruimte of gebouwen op basis van een reeks van esthetische, sociale en ecologische richtlijnen. Hierdoor wordt architectuur vaak verdeeld in categorieën, afhankelijk van het overkoepelende stijl.

Universiteiten in Turkije bieden twee of vier jaar van het onderwijs voor undergraduate studies, terwijl de graduate programma's duren een minimum van twee jaar. Er zijn ongeveer 820 instellingen voor hoger onderwijs in Turkije, waaronder 76 universiteiten met een totale studentenaantallen van meer dan 1 miljoen. De kwaliteit van het onderwijs op de Turkse universiteiten varieert sterk, wat het verstrekken van onderwijs en faciliteiten op gelijke voet met internationaal gerenommeerde scholen.

Izmir heeft ongeveer vier miljoen burgers en is de thuisbasis van negen verschillende universiteiten. Het is ook de plaats waar de derde US Space Camp in de wereld zich bevindt. Dat betekent dat u vrijwel alles er, met inbegrip van hoe een astronaut zijn te leren.

Top PhD in Architectuurstudies in de Verenigde İzmir in Turkije

1 Resultaten in Architectuurstudies, İzmir Filter

Phd in de architectuur

Izmir Institute of Technology
Campus Voltijd September 2019 Turkije İzmir

De afdeling van de architectuur werd in 1995 opgericht als onderdeel van de Graduate School of Engineering and Sciences.