Filter
PhD
Zuid-Afrika Johannesburg Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top Doctoraat Studies in Architectuurstudies in de Verenigde Johannesburg Zuid-Afrika

Een PhD is de afkorting van Doctor in de filosofie. Deze graad is een post graduate programma geleverd aan een onderzoeker hoog niveau student die heeft gedaan diepgaand onderzoek op een specifiek gebied of onderwerp.

Architectuur of bouwkunde is het proces van het ontwerpen en plannen van een ruimte of gebouwen op basis van een reeks van esthetische, sociale en ecologische richtlijnen. Hierdoor wordt architectuur vaak verdeeld in categorieën, afhankelijk van het overkoepelende stijl.

Zuid-Afrika, officieel de Republiek Zuid-Afrika, is een land gelegen in het zuidelijke puntje van Afrika. Het is verdeeld in negen provincies. Zuid-Afrika is niet alleen een jumping off point, het is zelf een fantastische bestemming met een rijke cultuur, flora & fauna en geschiedenis.

Johannesburg stad is de grootste bron van goud en diamanten in Zuid-Afrika. Het is de basis van het Grondwettelijk hof van Zuid-Afrika en is de grootste en rijkste stad in de provincie Gauteng. Het is de thuisbasis van de Universiteit van Johannesburg.

Beste Doctoraats Programma in Architectuurstudies in de Verenigde Johannesburg in Zuid-Afrika

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Architectuurstudies, Johannesburg

Graden
Plaats
Zuid-Afrika
Johannesburg
Studievorm
Tempo
Andere opties binnen dit vakgebied:
University of Johannesburg

DLitt et Phil (Urban Studies) is een geavanceerd studieniveau waarin een kandidaat onafhankelijk onderzoek moet verrichten en een scriptie moet produceren die een bijdrag ... [+]

DLitt et Phil (Urban Studies) is een geavanceerd studieniveau waarin een kandidaat onafhankelijk onderzoek moet verrichten en een scriptie moet produceren die een bijdrage toont aan kennis in het veld. De graad wordt alleen beoordeeld op basis van de scriptie en de kandidaat moet het Departement Sociologie en de Faculteit der Geesteswetenschappen ervan overtuigen dat de scriptie zijn of haar eigen, niet-ondersteunde werk is. Bij het indienen van de definitieve scriptie moet hij zich ertoe verbinden dat deze niet is voorgelegd aan een andere instelling voor onderzoek en het verlenen van een kwalificatie.

Toelatingseisen

Om toegelaten te worden voor studies op dit niveau, moet een student in het bezit zijn van een masterdiploma sociologie, industriële sociologie of urban studies, of een gelijkwaardige kwalificatie goedgekeurd door de faculteit Geesteswetenschappen.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands