PHDSTUDIES.NL

Top 7 PhD Programma's in Astrofysica 2019

Om niet te worden verward met een arts, kan een Doctor in de wijsbegeerte de hoogste graad zijn die beschikbaar is in een niet-medisch vakgebied. Hoewel het behalen van deze graad veel werk kan vergen, kan het met beloningen komen en een zeer prestigieuze prestatie zijn.

Wat is een doctoraat in de astrofysica? Omdat astrofysica de studie is van planeten, sterren en andere hemellichamen, is deze graad meestal gericht op het geven van inzicht in deze objecten en hoe verschillende hulpmiddelen kunnen worden gebruikt om ze waar te nemen. Cursussen kunnen betrekking hebben op meer algemene onderwerpen, zoals natuurkunde, maar ook op meer specifieke concepten, zoals astronomische systemen, stralingsvelden en temporale domeinen. Je zult waarschijnlijk veel persoonlijk onderzoek moeten voltooien en een proefschrift moeten schrijven als onderdeel van het behalen van het diploma.

Het werk dat u doet om deze graad te behalen, kan uw wiskundige en wetenschappelijke redenering verbeteren, wat kan helpen bij de organisatie en besluitvorming in uw dagelijks leven. Een beter begrip van wetenschappelijke concepten kan u ook beter informeren over bepaalde problemen waar de wereld mee te maken heeft.

Verschillende scholen en instellingen kunnen verschillende vereisten hebben die van invloed zijn op de kosten van het behalen van je diploma. Meestal moet je al een bachelor- of masteropleiding hebben afgerond voordat je een doctoraat behaalt, wat ook de kosten kan beïnvloeden.

Met een doctoraat in de astrofysica ben je waarschijnlijk goed uitgerust om astrofysicus te worden. Je kunt werken als onderzoeker, onderzoek doen en bijdragen aan kennis van de sterren en planeten. Je zou ook nieuwe hulpmiddelen en methoden kunnen ontwikkelen om astronomische verschijnselen te begrijpen. Onderwijskansen, waaronder hoogleraar worden of lesgeven op een lagere of middelbare school, zijn soms ook beschikbaar.

Universiteiten bij u in de buurt, evenals scholen over de hele wereld, kunnen programma's aanbieden voor het behalen van een doctoraat in astrofysica. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

7 Resultaten in Astrofysica Filter

Doctoraat in de astrofysica

Universidad de La Laguna
Campus Voltijd Deeltijd September 2019 Spanje Santa Cruz de Tenerife

De Doctoral Program in Asrtrofísica is het resultaat van de fusie van de vorige doctoraat in de astrofysica en Natuurkunde Doctoral Programma Structuur van de materie. Beide doctoraatsprogramma's hebben Vermelding of Excellence van het ministerie van Onderwijs en Wetenschappen.

Phd in de astrofysica

International School for Advanced Studies (SISSA)
Campus Voltijd 3 - 4 jaar Oktober 2019 Italië Triëst

Er is nooit een betere tijd om te werken in de astrofysica, een dynamische en concurrerende discipline in grensverleggend onderzoek geweest. Aanvragers aan de PhD-programma in Astrophysics zal eerst worden beoordeeld op basis van hun CV en referentie-letters.

Phd in astrodeeltjesfysica

International School for Advanced Studies (SISSA)
Campus Voltijd 3 - 4 jaar Oktober 2019 Italië Triëst

Astrodeeltjesfysica is een van de meest vooraanstaande belangen van SISSA en is uitgekozen als een van de gebieden die SISSA verder zal versterken in de nabije toekomst. Het is een jong en interdisciplinair vakgebied,

Doctoraat in de natuurkunde van de aarde en planeten

Charles University Faculty of Mathematics and Physics
Campus Combinatie van online en op de campus Voltijd 4 jaar Oktober 2019 Tsjechië Praag +1 more

Het programma biedt geavanceerde theoretische kennis van de fysica van de aarde en planetaire lichamen en leidt studenten op in theoretische en numerieke oplossingen van de voorwaartse en inverse problemen. De afgestudeerde is in staat om onafhankelijk wetenschappelijk onderzoek uit te voeren gericht op de fysieke processen in de aarde, planeten en satellieten. Hij / zij kan een carrière nastreven in de onderzoeksinstellingen gericht op de evolutie van de aarde en de planeet, maar ook in het industriële onderzoek gericht op de kwestie van de continuümmechanica.

PhD in Theoretical Physics, Astronomy and Astrophysics

Charles University Faculty of Mathematics and Physics
Campus Combinatie van online en op de campus Voltijd 4 jaar Oktober 2019 Tsjechië Praag +1 more

Het programma biedt training in theoretische natuurkunde, astronomie en astrofysica. De afgestudeerde verwerft een breed scala aan theoretische kennis en praktische ervaring in het oplossen van moeilijke fysieke problemen. Een afgestudeerde astronomie behaalt ook experimentele vaardigheden, alle afgestudeerden beheren een verscheidenheid aan numerieke en computationele methoden. Naast wiskundige methoden krijgen afgestudeerden ook een fysieke intuïtie die uitermate belangrijk is in wetenschappelijk onderzoek en voor het oplossen van onverwachte technische obstakels en problemen.

Phd in astrofysische wetenschappen en technologie

Rochester Institute of Technology (RIT)
Campus Voltijd 3 jaar September 2019 Verenigde Staten Rochester

RIT doctoraatsprogramma in astrofysische wetenschappen en technologie richt zich op de onderliggende fysica van verschijnselen buiten de aarde en in de ontwikkeling van de technologie, instrumenten, analyse en modellen die de volgende grote stappen gezet in het veld mogelijk.

PhD in Astroparticle Physics

GSSI - Gran Sasso Science Institute
Campus Voltijd 4 jaar November 2019 Italië L'Aquila

Het hoofddoel van het curriculum in astrodeeltjesfysica is om de toegangspunten en de wetenschappelijke en culturele instrumenten te bieden om succesvol deel te nemen aan de onderzoeken in deeltjesfysica, kernfysica en astrofysica, hoge energie astrofysica, gravitatie en kosmologie. Er zal speciale aandacht worden besteed aan experimentele en fenomenologische aspecten. Bovendien is de Ph.D. student astrodeeltjesfysica bij GSSI krijgt een speciale gelegenheid om het onderzoek in de Gran Sasso National Laboratories (LNGS) met zijn brede gemeenschap van wetenschappers van over de hele wereld te volgen en eraan deel te nemen.