PHDSTUDIES.NL

Beste 2 Doctoraat Studies in Astronomie 2019

Na het behalen van een bachelor- of masterdiploma kun je ervoor kiezen om te blijven studeren voor een doctoraat, ook wel Doctor of Philosophy genoemd. Deze graad duurt meestal minstens vier jaar om te voltooien en bepaalde onderwerpen kunnen enkele jaren langer duren.

Wat is een doctoraat in de sterrenkunde? Astronomie is een tak van de natuurwetenschappen die zich richt op hemellichamen. Sommige deelgebieden omvatten sterformatie en geschiedenis, kosmische interacties, exoplaneten, observationele astronomie en theoretische astronomie. Sommige programma's richten zich op nabije objecten, zoals die in ons lokale zonnestelsel, terwijl andere zich richten op lichamen verder weg. Het onderzoek in dit programma drijft je naar de presentatie en verdediging van een proefschrift.

Het leren van astronomie op graduate-niveau kan levensvaardigheden bieden die je elke dag gebruikt, zoals organisatie, aandacht voor detail en fijne motoriek. Wanneer u georganiseerd bent, kunt u tijd besparen. Het vinden en manipuleren van fijne details kan u helpen met kleine materiële problemen of als u een ambachtelijke hobby hebt.

Sommige factoren die van invloed zijn op de kosten van een doctoraat zijn de grootte van de school en de locatie. Deze kosten zijn inclusief boeken, lesgeld, eten, accommodatie en andere toeslagen. Als u contact opneemt met scholen waarin u nu bent geïnteresseerd, kunt u meer te weten komen over hun specifieke kosten.

De carrière die je volgt met een doctoraat in de astronomie hangt af van of je je richtte op toegepaste of theoretische astronomie. Beide velden hebben banen in de academische wereld en onderzoek, maar als u iets specifieks wilt, splitst u uw zoekopdracht op basis van uw diploma. Toegepaste taken omvatten bijvoorbeeld waarnemingsprogramma-manager, beoordelingsspecialist, systeemingenieur en wetenschappelijk softwareontwikkelaar en -onderzoeker. Theoretische banen zijn meestal meer onderzoeksgericht, zoals astronomen en astrofysica die werken in laboratoria en observatoria.

Je kunt overal naar de sterren kijken, dus waarom kies je niet de school die het beste is voor je scholastieke en carrièredoelen? Online cursussen kunnen overal worden voltooid. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

2 Resultaten in Astronomie Filter

PhD in Theoretical Physics, Astronomy and Astrophysics

Charles University Faculty of Mathematics and Physics
Campus Combinatie van online en op de campus Voltijd 4 jaar Oktober 2019 Tsjechië Praag +1 more

Het programma biedt training in theoretische natuurkunde, astronomie en astrofysica. De afgestudeerde verwerft een breed scala aan theoretische kennis en praktische ervaring in het oplossen van moeilijke fysieke problemen. Een afgestudeerde astronomie behaalt ook experimentele vaardigheden, alle afgestudeerden beheren een verscheidenheid aan numerieke en computationele methoden. Naast wiskundige methoden krijgen afgestudeerden ook een fysieke intuïtie die uitermate belangrijk is in wetenschappelijk onderzoek en voor het oplossen van onverwachte technische obstakels en problemen.

Phd in de sterrenkunde

Northern Arizona University
Campus Voltijd Augustus 2019 Verenigde Staten Flagstaff

Het Departement Natuurkunde en Sterrenkunde aan de Northern Arizona University (NAU) zal een nieuwe PhD-programma in Astronomy and Planetary Science lanceren in het najaar van 2016. De afdeling is nu het werven van nieuwe docenten en promovendi.