PHDSTUDIES.NL

Beste 3 Doctoraatsprogramma's in Atmosferische Wetenschappen 2019

Nadat je een bachelor- of masterdiploma hebt behaald, kun je een Doctor of Philosophy (PhD) volgen. Een doctoraat is een voortgezette opleiding die over het algemeen een studie van minimaal drie jaar vereist en wordt afgerond na een geslaagde proefschrift- of proefschriftverdediging voor een panel op de door u gekozen school.

Meer specifiek, wat is een PhD in Atmospheric Sciences? Net als veel andere wetenschappen, kan atmosferische wetenschap worden opgedeeld in theoretische en toegepaste takken. Als je je op de theorie wilt concentreren, omvatten sommige gebieden atmosferische dynamiek, klimaatdynamiek, atmosferische convectie en planetaire grens. Tot de toegepaste wetenschappen behoren luchtvervuiling meteorologie, mesoscale meteorologie en radar meteorologie. Met een masterdiploma kun je deze graad behalen binnen slechts twee jaar.

Sommige vaardigheden die je kunt verwerven tijdens het bestuderen van atmosferische wetenschappen zijn aandacht voor detail, computerproblemen oplossen en begrijpend lezen. Het opmerken van details en het begrijpen van computerhardware en -software kan u helpen wanneer de technologie niet correct werkt. Begrijpend lezen is handig bij het begrijpen van kleine lettertjes of contractuele afspraken.

Aangezien een doctoraat vele jaren in beslag neemt, is het verstandig om uw kosten vooraf te begroten. Deze kosten variëren tussen scholen en omvatten onderwijs, boeken, eten en transport. Sommige kosten kunnen worden gedekt met een beurs, een beurs of een stipendium.

Als u op zoek bent naar een baan met een PhD, kunt u kiezen voor academia, onderzoek, industrie of bedrijf. Als u onderzoek in de atmosferische wetenschap wilt voortzetten, kunt u werk zoeken in een laboratorium of universiteit. Onderzoekstaken omvatten klimatoloog en onderzoeksdirecteur. Toegepaste banen zijn vaak gemakkelijker te vinden, zoals meteoroloog en klimaatlaboratoriumdirecteur. Een gevorderd diploma is ook handig om je positie te verbeteren waar je op dit moment werkt.

Voor een graad in atmosferische wetenschappen, heb je veel scholen om uit te kiezen. Beperk uw zoekopdracht door een programmafocus te kiezen en of u online-opties verkiest. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

3 Resultaten in Atmosferische Wetenschappen Filter

Phd in de atmosferische fysica

National Central University
Campus Voltijd September 2019 Taiwan Hsinchu

Het Institute of Atmospheric Physics is verantwoordelijk voor de graduate programma's in atmosferische wetenschappen. Het instituut heeft zowel de kapitein en de Ph.D. 's. Studenten in elk programma afzonderlijk ingeschreven door middel van toelatingsexamen van de kapitein of Ph.D. 's.

PhD in Atmospheric Physics, Meteorology and Climatology

Charles University Faculty of Mathematics and Physics
Campus Combinatie van online en op de campus Voltijd 4 jaar Oktober 2019 Tsjechië Praag +1 more

De opleiding richt zich op de fysieke aard van een breed scala van atmosferische verschijnselen en processen, die echter ook interdisciplinair zijn toegepast in de atmosferische chemie, oceanologie, fysische geografie, milieuwetenschappen, enz. Het is een uniek programma aan Charles University dat voorziet in een uitgebreid overzicht van het dynamische systeem van de atmosfeer van de aarde in een brede interdisciplinaire context. Zelfs binnen de Tsjechische Republiek is het het enige programma dat onderwijs aanbiedt op het gebied van atmosferische fysica, meteorologie en klimatologie. Vanuit een methodologisch oogpunt wordt een breed scala van theoretische, experimentele en computationele fysica-applicaties interactief en complementair gebruikt.

PhD in Atmospheric Environmental Science

The Hong Kong University of Science and Technology
Campus Voltijd Deeltijd 3 - 6 jaar September 2019 Hongkong

Het PhD-programma wil studenten trainen in origineel onderzoek in Atmospheric Environmental Science en het onafhankelijke en innovatieve denken cultiveren dat essentieel is voor een succesvolle onderzoekscarrière in de milieukunde. Studenten zijn verplicht om seminars bij te wonen, presentaties te geven en scripties te doen.