PhD Opleiding in Audio Technologie

Beste Doctors of Philosophy in Audio Technologie 2018/2019

Een promotie behalen is zowel een ambitieus doel als een mogelijkheid om academische hoogten te bereiken. Het is het meest geschikt voor diegenen die dieper op specifieke onderwerpen willen ingaan en beter willen worden in het begrijpen en oplossen van problemen. De door een doctoraat verworven vaardigheden leiden tot betere carrièremogelijkheden.

Wat is een PhD in Audio Engineering? Deze graad biedt de kans om onderzoek uit te voeren en gepubliceerd werk in geluids- of audiotechniek te creëren. Promovendi worden doorgaans betrokken bij innovatieve technologieën en technieken voor het delen, creëren, vastleggen, verwerken en produceren van geluid voor verschillende audio-industrieën. Ze kunnen werken aan het ontwikkelen van kwantitatieve methoden voor het afstemmen van percussie-instrumenten, datamanagement-netwerksystemen voor opnamen, ultrasone systemen voor ongediertebestrijding of psycho-akoestische perceptie van luidheid in commerciële muziekreleases.

Studenten die werken aan een PhD in Audio Engineering kunnen ervaring opdoen in de industrie, leren samenwerken met anderen en sterke communicatieve vaardigheden verwerven die van toepassing zijn op alle gebieden van het leven. Ze kunnen ook hun technische vaardigheden aanscherpen in het gebruik van de modernste audioapparatuur en studio's.

De kosten van een doctoraat in audio-engineering variëren tussen scholen en landen. De opleiding kan tussen twee en zes jaar duren. Toekomstige studenten moeten hun favoriete scholen van tevoren onderzoeken.

Mensen die een PhD in Audio Engineering behalen, hebben vaak een loopbaan als makers en uitvoerders van audio-inhoud. Ze kunnen ook werken als docenten, onderzoekers of bedrijfsleiders in de akoestische en audio-engineering-industrie. Vanwege hun ervaring met geluidssystemen, zijn er ook andere carrièremogelijkheden: een opnametechnicus, een componist of een ontwerper van geluidseffecten voor films, televisie en videogames.

Doctoraatsprogramma's op dit gebied worden aangeboden aan universiteiten over de hele wereld. Met online cursussen kunnen studenten in afgelegen gebieden hun opleiding voortzetten, ongeacht hun locatie of hun planning. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees meer
Momenteel zijn er geen programma's om weer te geven onder PhD{category}{country}{region}{mode}.
Probeer in plaats daarvan onze categorie DBA{related_category}{related_country}{related_region}{related_mode}.
Audio Technologie

Search for similar programs here