$close

Filters

Resultaten weergeven

Doctoraats Opleidingen in Auditing 2022

Een promovendus, het hoogste niveau van academische prestatie op de meeste terreinen, omvat een intensieve studie voor drie jaar en de ontwikkeling van een proefschrift. Door ervoor te kiezen om verder te studeren in een promotieprogramma, kunt u aanzienlijke voordelen opleveren voor uw carriere. Wat is een PhD in Auditing? Op het gebied van auditing wordt de student voorbereid op een carriere g… Meer informatie

Een promovendus, het hoogste niveau van academische prestatie op de meeste terreinen, omvat een intensieve studie voor drie jaar en de ontwikkeling van een proefschrift. Door ervoor te kiezen om verder te studeren in een promotieprogramma, kunt u aanzienlijke voordelen opleveren voor uw carriere.

Wat is een PhD in Auditing? Op het gebied van auditing wordt de student voorbereid op een carriere gericht op interne en externe auditing, die in wezen diepgaand onderzoek zijn naar een bedrijf. Het is van vitaal belang dat studenten vertrouwd zijn met economische principes, belastingen, boekhouding, overheidssystemen, bedrijfsbeleid en informatiesystemen. Het is zeer gebruikelijk dat de principes van controle op het verzekeringsgebied worden gebruikt.

Het behalen van een doctoraat biedt studenten veel voordelen voor hun carriere. Naast kwalificerende afgestudeerden voor veel hogere salarissen, kan een promovendus hen ook meer geavanceerde posities bereiken. Het maakt het ook mogelijk om veel jaren langzaam vooruit te gaan om snel sneller te kunnen werken.

De kosten die verbonden zijn aan het behalen van een PhD in Auditing variëren sterk op basis van veel factoren. Daarom is het verstandig om veel programma's te onderzoeken alvorens in te schrijven. Naast de school en het programma beïnvloedt het land van studie ook collegegeld en kosten.

Door een PhD in Auditing te behalen, bent u bereid om een ​​van de vele soorten beroepen in te voeren. De meest eenvoudige positie is een accountant voor een verzekeringsmaatschappij. Andere functies op het gebied van verzekering zijn ook mogelijk bij dit soort onderwijs. Veel bedrijven huren oudstudenten om als analisten te dienen als gevolg van hun indrukwekkende onderzoeks- en kritische denkvaardigheden. Een auditing achtergrond kan u ook toestaan ​​om een ​​beleidskepper of een opvoeder te worden.

Begin met je PhD in Auditing. Zoek naar uw programma hieronder en neem direct contact op met het toelatingsbureau van de school naar keuze door het hoofdformulier in te vullen.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
$format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
  • Aanbevolen Nieuwste Titel
  • Aanbevolen
  • Nieuwste
  • Titel
University of Johannesburg
Johannesburg, Zuid-Afrika

De kandidaat moet toegepaste gespecialiseerde competenties ontwikkelen voor het beheersen, interpreteren, begrijpen, analyseren en toepassen van auditprincipes op het gebied v ... +

De kandidaat moet toegepaste gespecialiseerde competenties ontwikkelen voor het beheersen, interpreteren, begrijpen, analyseren en toepassen van auditprincipes op het gebied van audit. Een in aanmerking komende kandidaat moet het bewijs leveren van origineel en onafhankelijk wetenschappelijk werk. -
PhD
Voltijds
2 - 4 jaren
Engels
jan 2022
Campus