Filter
PhD
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Doctoraats Opleidingen in Auditing 2020

Een promovendus, het hoogste niveau van academische prestatie op de meeste terreinen, omvat een intensieve studie voor drie jaar en de ontwikkeling van een proefschrift. Door ervoor te kiezen om verder te studeren in een promotieprogramma, kunt u aanzienlijke voordelen opleveren voor uw carriere.

Wat is een PhD in Auditing? Op het gebied van auditing wordt de student voorbereid op een carriere gericht op interne en externe auditing, die in wezen diepgaand onderzoek zijn naar een bedrijf. Het is van vitaal belang dat studenten vertrouwd zijn met economische principes, belastingen, boekhouding, overheidssystemen, bedrijfsbeleid en informatiesystemen. Het is zeer gebruikelijk dat de principes van controle op het verzekeringsgebied worden gebruikt.

Het behalen van een doctoraat biedt studenten veel voordelen voor hun carriere. Naast kwalificerende afgestudeerden voor veel hogere salarissen, kan een promovendus hen ook meer geavanceerde posities bereiken. Het maakt het ook mogelijk om veel jaren langzaam vooruit te gaan om snel sneller te kunnen werken.

De kosten die verbonden zijn aan het behalen van een PhD in Auditing variëren sterk op basis van veel factoren. Daarom is het verstandig om veel programma's te onderzoeken alvorens in te schrijven. Naast de school en het programma beïnvloedt het land van studie ook collegegeld en kosten.

Door een PhD in Auditing te behalen, bent u bereid om een ​​van de vele soorten beroepen in te voeren. De meest eenvoudige positie is een accountant voor een verzekeringsmaatschappij. Andere functies op het gebied van verzekering zijn ook mogelijk bij dit soort onderwijs. Veel bedrijven huren oudstudenten om als analisten te dienen als gevolg van hun indrukwekkende onderzoeks- en kritische denkvaardigheden. Een auditing achtergrond kan u ook toestaan ​​om een ​​beleidskepper of een opvoeder te worden.

Begin met je PhD in Auditing. Zoek naar uw programma hieronder en neem direct contact op met het toelatingsbureau van de school naar keuze door het hoofdformulier in te vullen.

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

1 Resultaten in Auditing

University of Johannesburg

De kandidaat moet toegepaste gespecialiseerde competenties ontwikkelen voor het beheersen, interpreteren, begrijpen, analyseren en toepassen van auditprincipes op het geb ... [+]

De kandidaat moet toegepaste gespecialiseerde competenties ontwikkelen voor het beheersen, interpreteren, begrijpen, analyseren en toepassen van auditprincipes op het gebied van audit. Een in aanmerking komende kandidaat moet het bewijs leveren van origineel en onafhankelijk wetenschappelijk werk.

Aankomende studenten moeten een onderzoeksvoorstel opstellen in overleg met een daartoe toegewezen medewerker van de afdeling Accountancy. Dit voorstel moet worden voorgelegd aan een daartoe bijeengeroepen panel. Zodra een beslissing is genomen dat het voorstel is aanvaard, kan de kandidaat-student zich inschrijven voor de graad.

Toelatingsvoorwaarden: Een kandidaat die in het bezit is van een universitaire Auditing of computer Auditing georiënteerde master's kwalificatie op New NQF niveau 9 / Old NQF niveau 8 kan een aanvraag indienen voor toelating tot deze kwalificatie. Als alternatief een andere gerelateerde kwalificatie met een programmaspecifiek minimaal competentieniveau op Nieuw NQF niveau 9 / Oud NQF niveau 8, en gerelateerde ervaring die door de afdeling Accountancy als relevant en voldoende wordt beschouwd. Het voltooien van de registratie voor het programma (en / of voortgezette registratie) is afhankelijk van aanvragers die voldoen aan afdelingsspecifieke vereisten. Dergelijke vereisten omvatten meestal voorbereidende werkzaamheden die leiden tot een onderzoeksvoorstel dat is goedgekeurd door de afdeling. Mogelijke voorbeelden van voorbereidend werk zijn voorlezen, literatuuronderzoek, conceptontwikkeling en succesvolle afronding van korte cursussen gericht op vaardigheden en / of kennisontwikkeling. Kandidaten kunnen ook worden verplicht om hun onderzoeksvoorstellen met succes te verdedigen tijdens speciale discussiesessies.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
2 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands