PHDSTUDIES

Doctoraats Opleidingen in Auditing in Afrika 2020

De meest populaire doctoraat is de Doctor of Philosophy of Ph.D. Ph.Ds en andere studie doctoraten bereiden afgestudeerde student aan nieuwe plannen die bijdragen aan de gemeenschappelijke kennisbasis van het veld te starten. Kandidaten voor en houders van Ph.Ds zoeken vaak beroepen als professoren en onderzoekers, maar velen ook gaan om verschillende rollen in de charitatieve, publieke en private sector.

Studenten die willen werken in de boekhouding of finance vaak kiezen om lessen te volgen in auditing. Deze programma's kunnen hen voor te bereiden met de vaardigheden om te kunnen financiƫle documenten te analyseren en aanbevelingen te doen voor succes.

Kan geen andere regio kan de verscheidenheid en dimensie van Afrika overeenkomen? Met navolgbaar geschiedenis, landschap en culturele bijdragen, nauwelijks regio's bieden een studie in het buitenland tegenkomt dat is meer uitdagend of meer voldoening in termen van studeren.

PhD Opleiding in Auditing in Afrika

1 Resultaten in Auditing, Afrika Filter

PhD / DCom in Auditing

University of Johannesburg
PhD
jan 2021
<
Voltijds
<
2&nbsp;-&nbsp;4 jaren
Engels
Campus

De kandidaat moet toegepaste gespecialiseerde competenties ontwikkelen voor het beheersen, interpreteren, begrijpen, analyseren en toepassen van auditprincipes op het gebied v ...

Lees meer