Filter
PhD
Australië Queensland Robina Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste Doctoraatsprogramma's in de Verenigde Robina in Australië 2019

Het verdienen van een Ph.D. vereist uitgebreide studie en intense mentale inspanning. Een doctoraat is een academische studie waarop u zich kunt concentreren voor vier tot zes jaar na het behalen van je master, en dat leidt, indien succesvol, een PhD-graad, de hoogste academische graad.

Australië is een eiland land en continent van het zuidelijk halfrond, in de SW Pacific, een lidstaat van de Commonwealth.

Doctoraats Programma's in de Verenigde Robina in Australië

Lees meer Lees Minder

gevonden resultaten

Graden
Plaats
Australië
Queensland
Robina
Studievorm
Tempo
Bond University

De Doctor of Philosophy biedt u kennis onderzoek en overdraagbare vaardigheden die je voor te bereiden op zowel academische als executive carrière in de academische werel ... [+]

De Doctor of Philosophy (PhD) moet significant origineel onderzoek. Tijdens de graad wordt de kandidaat verder ontwikkelen zijn vakkennis en diepe methodologische capaciteit. Afhankelijk van het vakgebied, de mate culmineert in een 80.000-woord proefschrift. Een Doctor of Philosophy is een internationaal erkend onderzoek diploma en is een pad naar een academische of onderzoek carrière.

Iedere faculteit biedt een Doctor of Philosophy graad.

BOND BUSINESS SCHOOL

TOELATINGSEISEN Aanvragers vereisen een minimum eerste of bovenste tweede klasse undergraduate Honours degree (gelijk aan ten minste een gemiddeld eindcijfer van 80%), Masters (Honours) diploma, Masters door Research graad en / of overeenkomstige demonstratie van de onderzoekscapaciteit.... [-]

Australië Robina
Januari 2020
Engels
Voltijd
208 weken
Campus
Lees meer in Nederlands