Doctoraat Programma in Automobieltechniek

Top Doctoraats Opleidingen in Automobieltechniek 2019

Automobieltechniek

Vaak genomen na een masterdiploma, biedt een PhD studenten een grondige kennis van een interessegebied. Als een student eenmaal gepromoveerd is, zijn er mogelijk een onbeperkt aantal concurrerende banen beschikbaar.

Wat is een PhD in Automotive Engineering? Het is een doctoraatsprogramma waarbij studenten leren over de verschillende uitdagingen waarmee de auto-industrie te maken heeft en hoe deze aan te pakken. Studenten moeten cursussen volgen om hen voor te bereiden op werk in de auto-industrie. Sommige cursussen die nodig kunnen zijn als onderdeel van dit programma omvatten energie en het milieu, dynamiek en controle, en elektronica en computersoftware. Om deze opleiding te voltooien, kunnen studenten ook worden verplicht om een ​​examen af ​​te leggen en onderzoek te verrichten dat uitmondt in een proefschrift.

Promovendi zijn over het algemeen zeer bedreven in het oplossen van problemen, samenstelling van auto's en dynamiek, en verbeteren van de efficiëntie van auto's. Deze vaardigheden kunnen hen helpen een competitieve carrière in de auto-industrie te vinden, evenals zorg voor hun eigen voertuigen.

Als het gaat om het begrijpen van de kosten, moeten studenten de uitsplitsing van de school begrijpen en weten of ze fulltime willen studeren. Ze moeten contact opnemen met hun toekomstige school voor een volledig begrip van hoeveel collegegeld is.

Degenen met een doctoraat in de auto-industrie moeten natuurlijk in staat zijn om werk te vinden in de automotive-sector. Mogelijke loopbaankeuzes kunnen bestaan ​​uit een systeem- en componentenengineer, een manager van een autofabriek, een senior engineer of een ingenieur van de kwaliteit van de auto. Andere afgestudeerden kunnen werk op het gebied van de academische wereld vinden door als hoogleraar of docent in een instelling voor hoger onderwijs toekomstige ingenieurs te trainen. Opties kunnen onbeperkt zijn, afhankelijk van ervaring en in welke richting de auto-industrie zich beweegt.

Degenen die geïnteresseerd zijn in een diploma voor autotechniek kunnen programma's vinden op scholen over de hele wereld. Online programma's kunnen wenselijk zijn voor diegenen die zich niet kunnen binden aan een traditioneel schema. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees meer
Momenteel zijn er geen programma's om weer te geven onder PhD{category}{country}{region}{mode}.
Probeer in plaats daarvan onze categorie DBA{related_category}{related_country}{related_region}{related_mode}.
Automobieltechniek

Search for similar programs here