$close

Filters

Resultaten weergeven

Doctoraatsprogramma's in Bankieren 2022

Een Doctor in de wijsbegeerte is een van de hoogste academische prijzen die op de meeste universiteiten wordt aangeboden. De meeste doctoraatsprogramma's vereisen dat studenten een masterdiploma hebben behaald vóór registratie. Een doctoraat kan worden behaald in drie jaar voltijdstudie. Wat is een doctoraat in het bankwezen? Het is een academisch programma op hoog niveau gericht op de pro… Meer informatie

Een Doctor in de wijsbegeerte is een van de hoogste academische prijzen die op de meeste universiteiten wordt aangeboden. De meeste doctoraatsprogramma's vereisen dat studenten een masterdiploma hebben behaald vóór registratie. Een doctoraat kan worden behaald in drie jaar voltijdstudie.

Wat is een doctoraat in het bankwezen? Het is een academisch programma op hoog niveau gericht op de processen en procedures met betrekking tot bankieren. Cursussen kunnen zich richten op financiën, economie, klantenservice en andere principes die vereist zijn voor succesvol bankieren. De precieze cursussen die in dit soort onderwijs worden gevolgd, kunnen geavanceerd onderzoek in geld en bank-, bank- en financiële systemen, bankbeginselen, geschiedenis van bankieren in de wereld, principes en concepten voor zakelijk bankieren en bankwetgeving zijn. Sommige universiteiten bieden cursussen met onderzoek, lezingen, discussies en proefschriften aan.

Een hoogstaande kijk op bankieren kan studenten helpen zich voor te bereiden op een academische of professionele carrière. De vaardigheden die door dit onderwijs worden opgedaan, zoals kwantitatieve vaardigheden, communicatie en leiderschap, kunnen afgestudeerden concurrerender aanvragers en snellere consumenten.

Er zijn geen universele kosten voor een PhD-programma. Vaak is het lesgeld afhankelijk van de school, de locatie, het programma en de duur ervan. Als aanvragers een schatting willen krijgen, kunnen ze de universiteiten rechtstreeks vragen.

Studenten die op doctoraatsniveau bankieren, zijn vaak bereid om een ​​leidende rol op zich te nemen in de sector. Sommige afgestudeerden kunnen deze opleiding gebruiken om professoren, effectenmakelaars, relatiebeheerders, corporate banking executives, financiële analisten, credit control managers, bankonderzoekers, statistici en leidinggevenden voor de klantenservice te worden. De eerdere onderwijs- en werkfuncties van wetenschappers kunnen een grote rol spelen in de loopbaan die ze na hun afstuderen kunnen volgen.

Doctoraatsprogramma's worden online en op de campus aangeboden aan universiteiten over de hele wereld. Als je er klaar voor bent om meer te leren, zoek dan naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
$format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
  • Aanbevolen Nieuwste Titel
  • Aanbevolen
  • Nieuwste
  • Titel
HCMC Banking University
Ho Chi Minh Stad, Vietnam

Internationale Ph.D. programma in Banking - Finance - iPhD BF - is een samenwerkingsprogramma tussen de University of Bolton - Top 10 in het VK - en Banking University Ho Chi ... +

Internationale Ph.D. programma in Banking - Finance - iPhD BF - is een samenwerkingsprogramma tussen de University of Bolton - Top 10 in het VK - en Banking University Ho Chi Minh City (BUH); is op dit moment het eerste en exclusieve internationale PhD-programma gespecialiseerd in Banking - Finance dat is geaccrediteerd door het Ministerie van Onderwijs en Vorming van Vietnam. iPhD BF hoopt aan iPhD BF hoopt postdoctorale studenten te helpen internationale onderzoeksnormen te benaderen onder begeleiding van prestigieuze professoren van de Universiteit van Bolton en van BUH's partneruniversiteiten in de top 1% van de wereld in het VK en Frankrijk, VS, Australië, Nieuw-Zeeland. -
PhD
Vietnamees, Engels
Campus