Filter
PhD
Hongarije Studievorm: Alles Tempo: Alles

Vergelijk Doctors of Philosophy in Business in Hongarije

De PhD kan variëren, afhankelijk van de instelling en het land waarin het wordt toegekend. De meeste geleerden gaan promoveren omdat sterke motivatie om bij te dragen aan de academische gemeenschap als echte nieuwsgierigheid naar hun gekozen vakgebied. 

 

Hongarije is een land in Centraal-Europa. Het is gelegen in het Karpaten bekken en wordt begrensd door Slowakije in het noorden, Oekraïne en Roemenië in het oosten, Servië en Kroatië in het zuiden, Slovenië naar het zuidwesten en Oostenrijk in het westen.

Doctor of Philosophy in Business in Hongarije

Lees meer Lees Minder
Andere programma's in Europa

1 Resultaten in Business, Hongarije

Andere opties binnen dit vakgebied:
International Business School – Budapest

Wij bieden de DPhil in Management programma Business and in het Engels, die leidt tot de door onze Britse partner, de Universiteit van Buckingham verleende graad. Het pro ... [+]

Cursus beschrijving

DPhil studenten voeren toezicht, maar onafhankelijk onderzoek, aan het einde waarvan zij een scriptie van niet meer dan 100.000 woorden waarin de resultaten van dat onderzoek in te dienen. Dit proefschrift moet bekendheid met en begrip van het onderwerp, de voornaamste bronnen en autoriteiten aan te tonen. Het moet kritisch discriminatie en een gevoel voor verhoudingen in de evaluatie van het bewijs en de oordelen van anderen weer te geven. Een DPhil scriptie moet een originele bijdrage aan de kennis van business en management belichamen hetzij door de ontdekking van nieuwe kennis, of door de uitoefening van een nieuwe en onafhankelijke kritische benadering.

... [-]
Hongarije Boedapest
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands