Filter
PhD
Singapore Singapore Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top Doctoraats Programma's in Bedrijf in de Verenigde Singapore Singapore

Een PhD of Doctor of Philosophy is een postdoctorale academische diploma uitgereikt door de universiteiten. Zodra men bereikt een PhD hij kan vaak aangeduid als een arts.

Singapore, officieel de Republiek Singapore, is een Zuidoost-Aziatische eiland stadstaat uit de zuidpunt van het Maleisisch schiereiland, 137 kilometer ten noorden van de evenaar. Een aantal buitenlandse universiteiten, business schools en gespecialiseerde instituten hebben ook hun Aziatische campussen setup in Singapore. Singapore is een van de veiligste grote steden in de wereld door vrijwel elke maatregel.

Top Doctoraats Programma in Bedrijf in de Verenigde Singapore in Singapore

Lees meer Lees Minder
PhDBedrijf

1 Resultaten in Bedrijf, Singapore

Graden
Plaats
Singapore
Singapore
Studievorm
Tempo
Andere opties binnen dit vakgebied:
Singapore Management University

De Singapore Management University (SMU) PhD in Business programma ontwikkelt uitzonderlijke wetenschappers die een diep inzicht in de problemen van het bedrijfsleven en ... [+]

De Singapore Management University (SMU) PhD in Business programma ontwikkelt uitzonderlijke wetenschappers die een diep inzicht in de problemen van het bedrijfsleven en die in staat zijn om cutting-edge onafhankelijk onderzoek uit te voeren in specialisaties waaronder Finance, Marketing, Operations Management, Organisational Behaviour & Human Resources en Strategic management & Organisatie.

Het programma wordt uitgevoerd door de SMU Lee Kong Chian School of Business, die is een van de jongste instellingen wereldwijd te worden verleend van de EQUIS en AACSB accreditaties. De accreditaties over alle programma's, met inbegrip van de PhD. Faculteit leden aan de School consequent te publiceren in top-tier zakelijke tijdschriften, en onze strenge en intellectueel stimulerende curriculum bereidt onze afgestudeerden voor diverse loopbaan in de academische wereld en de industrie.... [-]

Singapore
Augustus 2019
Voltijd
4 - 5 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands