Filter
PhD
Tsjechië Prague Praag Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top Doctoraats Programma's in Bedrijf in de Verenigde Praag Tsjechië

De PhD kan variëren, afhankelijk van de instelling en het land waarin het wordt toegekend. De meeste geleerden gaan promoveren omdat sterke motivatie om bij te dragen aan de academische gemeenschap als echte nieuwsgierigheid naar hun gekozen vakgebied. 

 

Tsjechië heeft een gevestigde en op onderzoek gebaseerde universitair onderwijs. Dit heeft leren ini Praag een van de gerespecteerde curriculum 's in Europa sinds het cultiveert de geest van creativiteit en innovatie onder studenten.

Dit is de grootste stad in de Tsjechische Republiek, en het 's een van de belangrijkste onderzoeks-en onderwijscentra. De instellingen veel onderwijs hier gevestigd verzekert studenten zowel lokale als internationale hebben een ruime keuze aan programma's om in te gaan tijdens hun verblijf. Onderwijs is van invloed deze stad zeer positief in termen van sociaal-economische groei.

Beste Doctoraats Opleiding in Bedrijf in de Verenigde Praag in Tsjechië

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

1 Resultaten in Bedrijf, Praag

Andere opties binnen dit vakgebied:
University of Economics Prague - Faculty of Business Administration

In de tak Bedrijfseconomie en Management zijn de onderzoeksactiviteiten van promovendi gericht op onderwerpen als de nieuwe theorieën van de economische organisatie; ... [+]

Voor actuele informatie over de PhD-programma's van de Faculteit der Bedrijfskunde, zie de website .

PhD in bedrijfseconomie en management (Engels)

In de tak Bedrijfseconomie en Management zijn de onderzoeksactiviteiten van promovendi gericht op onderwerpen als de nieuwe theorieën van economische organisatie; nieuwe richtingen in het meten van bedrijfsprestaties; bedrijfsstrategie in een Europese context; de effecten van globalisering op het zakendoen; herstructurering en revitalisering van bedrijven; innovatie en financiële strategie van multinationale ondernemingen; vormen van samenwerking in de internationale zakelijke omgeving; joint-multinationale bedrijven; management van bedrijven; en andere, gerelateerde, zaken. De structuur van het programma is als volgt:... [-]

Tsjechië Praag
September 2019
Voltijd
Deeltijd
3 jaar
Campus
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands