PHDSTUDIES.NL

Top Doctoraats Programma's in Bedrijf in de Verenigde Praag Tsjechië

De PhD kan variëren, afhankelijk van de instelling en het land waarin het wordt toegekend. De meeste geleerden gaan promoveren omdat sterke motivatie om bij te dragen aan de academische gemeenschap als echte nieuwsgierigheid naar hun gekozen vakgebied. 

 

Tsjechië heeft een gevestigde en op onderzoek gebaseerde universitair onderwijs. Dit heeft leren ini Praag een van de gerespecteerde curriculum 's in Europa sinds het cultiveert de geest van creativiteit en innovatie onder studenten.

Dit is de grootste stad in de Tsjechische Republiek, en het 's een van de belangrijkste onderzoeks-en onderwijscentra. De instellingen veel onderwijs hier gevestigd verzekert studenten zowel lokale als internationale hebben een ruime keuze aan programma's om in te gaan tijdens hun verblijf. Onderwijs is van invloed deze stad zeer positief in termen van sociaal-economische groei.

Beste Doctoraats Opleiding in Bedrijf in de Verenigde Praag in Tsjechië

1 Resultaten in Bedrijf, Praag Filter

PhD Bedrijfseconomie en management (Engels)

University of Economics Prague - Faculty of Business Administration
Campus Combinatie van online en op de campus Voltijd Deeltijd 3 jaar September 2019 Tsjechië Praag +2 more

In de tak Bedrijfseconomie en Management zijn de onderzoeksactiviteiten van promovendi gericht op onderwerpen als de nieuwe theorieën van de economische organisatie;