PHDSTUDIES.NL

Beste PhD Programma's in Business in de Verenigde Illnau-Effretikon Zwitserland

Men moet twee dingen bereiken als het verdienen van een doctoraat. Eerst moet men een bepaald onderwerp grondig te begrijpen. Ten tweede moet men uitvoerig in kennis over dat onderwerp.

Zwitserland, officieel de Zwitserse Confederatie, is een federale parlementaire republiek bestaande uit 26 kantons, met Bern als de zetel van de federale overheid. Onafhankelijkheid en neutraliteit Zwitserland 's al lang vereerd door de grote Europese mogendheden. Zwitserland is een vreedzame, welvarende en stabiele moderne markteconomie met een lage werkloosheid.

Beste Doctoraats Programma in Business in de Verenigde Illnau-Effretikon in Zwitserland

1 Resultaten in Business, Illnau-Effretikon Filter

Ph.D. Doctoraatsprogramma

Alfred Nobel Open Business School
Combinatie van online en op de campus Deeltijd 6 semesters Open Inschrijving Zwitserland Illnau-Effretikon

We lanceren onze NIEUWE doctoraatsopleiding (Ph.D.) vanaf de registratiedeadline 29 maart 2019. Alfred Nobel Open Business School Zwitserland voert de doctoraatscursus die zes semesters omvat in een nauwe samenwerking met Poolse staatsuniversiteiten. De talen van het leren en het verdedigen van scripties zijn Engels en Duits, en de cursus omvat een ANOBS seminar in Polen en één seminar gedurende elk semester dat wordt gehouden door ANOBS in Wenen. De totale kosten van de 6 semesters doctoraatsopleiding, evaluatie en afstuderen bedragen 37.000 euro, waarvan de eerste 30 aanvragers 20 procent toelage krijgen van ANOBS .