Filter
PhD
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top 2 PhD Programma's in Bedrijfseconomie 2019/2020

De voltooiing van een masterdiploma is een vereiste voordat een PhD-programma begint. De meeste programma's vereisen een proefschrift of proefschrift met origineel onderzoek voor de voltooiing en de toekenning van de graad.

Wat is een doctoraat in bedrijfseconomie? Deze PhD-programma's hebben een zware wiskundige component gecombineerd met zakelijk inzicht. Onderzoeksmethoden en statistische methoden zijn veelvoorkomende cursussen. Daarnaast leren studenten consumentengedrag, management en bedrijfseconomie, die allemaal kunnen worden toegepast op de realiteit buiten de academische wereld. Geleerden hebben veel autonomie bij het kiezen van de specialisatie van hun proefschrift en bijbehorende cursussen. Programma's gemiddeld drie jaar voor de voltooiing van alle cursussen.

Wiskundige vaardigheden worden verbeterd in het programma en werken goed in het bank- en financiewezen, zowel in de bedrijfswereld als in persoonlijke interesses. Deelnemers aan het programma verwerven verder onderzoek en schrijven vaardigheden die kunnen worden gebruikt voor het aanvragen van subsidies voor verder onderzoek, in functies die onderzoek vereisen en voor het leiden van beleid buiten de academische wereld.

Programmakosten variëren afhankelijk van eventuele beurzen of assistentschappen die kunnen worden toegekend. Onderzoek alle mogelijke programma- en financiële ondersteuningsopties voordat u een beslissing neemt.

De onderzoeks- en schrijfvaardigheden die worden opgedaan tijdens het behalen van een bedrijfseconomisch diploma bereiden afgestudeerden voor op een loopbaan in de academische wereld. Buiten de academische wereld kunnen afgestudeerden overstappen naar bedrijfs- of overheidssectoren. Daarnaast zijn denktanks en internationale organisaties zoals de Wereldbank en het Internationaal Monetair Fonds goede plaatsen om de in dit programma bereikte vaardigheden te benutten. Een doctoraat in bedrijfseconomie heeft een bredere aantrekkingskracht voor postdoctoraal werk dan veel andere PhD-programma's beschikbaar. Specifieke loopbanen voor mensen met een doctoraat in bedrijfseconomie omvatten gezondheidszorgseconoom, onderzoekwetenschapper en onderzoekseconoom.

De meeste PhD-programma's zijn full-time campusmogelijkheden voor onderzoek en samenwerking, zowel in eigen land als internationaal. Voor de volgende stappen in het proces, zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

2 Resultaten in Bedrijfseconomie

Technical University of Liberec

Dit programma voorziet de studenten van deskundige kennis op het gebied van bedrijfskunde en management, die zich richt op gedrag en management van ondernemingen in een m ... [+]

Doctors of Philosophy in Bedrijfseconomie. Ph.D. in economie en management

Het hoogste niveau van universitair onderwijs biedt diepe en systematische kennis van micro-economie, de methodologie van wetenschappelijk werk, kwantitatieve en statistische methoden voor de verwerking van empirische gegevens en, vooral, het rust de studenten met expertise kennis in bedrijfskunde en management, die zich richt op gedrag en management van ondernemingen in een mondiale omgeving op het gebied van innovatie en nieuwe instrumenten voor bedrijfsfinanciering. De afgestudeerden krijgen een voorwaarde voor het slagen in economische en managementfuncties op het hoogste niveau van bedrijfs- en ander instellingenbeheer. Verder zullen de afgestudeerden inzetbaar zijn aan universiteiten, wetenschaps- en onderzoeksinstellingen. Specialisatie en aanbod van mogelijke onderwerpen van individuele supervisors die u hier kunt vinden.... [-]

Tsjechië Liberec
September 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University Of Rijeka - Faculty of Economics and Business

De doctoraatsopleiding in economie en bedrijfseconomie van de Faculteit Economie in Rijeka is lid van de twee prestigieuze doctoraatsnetwerken / associaties: Ph.D. Centra ... [+]

Postdoctorale doctoraatsstudie in economie en bedrijfseconomie

De doctoraatsopleiding in economie en bedrijfseconomie van de Faculteit Economie in Rijeka is lid van de twee prestigieuze doctoraatsnetwerken / associaties: Ph.D. Central and South-Eastern European. Netwerk (CESEENET) en Europese Doctoraatsvereniging in Management en Bedrijfskunde (EDAMBA). Dit stelt onze studenten in staat om extra deel te nemen aan studentenuitwisselingen, deel te nemen aan gerenommeerde zomerscholen en workshops. Naast onze professoren zijn ook de gerenommeerde buitenlandse professoren betrokken bij het programma en onze promovendi kunnen hun leidinggevenden oppikken bij hooggekwalificeerde professoren van over de hele wereld.... [-]

Kroatië Rijeka
Oktober 2019
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands