Filter
PhD
Tsjechië Prague Praag Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste Doctoraats Opleidingen in Bedrijfseconomie in de Verenigde Praag Tsjechië

Een PhD of Doctor of Philosophy is een postdoctorale academische diploma uitgereikt door de universiteiten. Zodra men bereikt een PhD hij kan vaak aangeduid als een arts.

Tsjechië ligt in het hart van Europa is een buurman van Slowakije, Oostenrijk, Duitsland en Polen. Tsjechische universiteiten bieden lange reputatie en interessante specialisaties.

Dit is de grootste stad in de Tsjechische Republiek, en het 's een van de belangrijkste onderzoeks-en onderwijscentra. De instellingen veel onderwijs hier gevestigd verzekert studenten zowel lokale als internationale hebben een ruime keuze aan programma's om in te gaan tijdens hun verblijf. Onderwijs is van invloed deze stad zeer positief in termen van sociaal-economische groei.

Beste Doctoraats Opleiding in Bedrijfseconomie in de Verenigde Praag in Tsjechië

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Bedrijfseconomie, Praag

University of Economics Prague - Faculty of Business Administration

In de tak Bedrijfseconomie en Management zijn de onderzoeksactiviteiten van promovendi gericht op onderwerpen als de nieuwe theorieën van de economische organisatie; ... [+]

Voor actuele informatie over de PhD-programma's van de Faculteit der Bedrijfskunde, zie de website .

PhD in bedrijfseconomie en management (Engels)

In de tak Bedrijfseconomie en Management zijn de onderzoeksactiviteiten van promovendi gericht op onderwerpen als de nieuwe theorieën van economische organisatie; nieuwe richtingen in het meten van bedrijfsprestaties; bedrijfsstrategie in een Europese context; de effecten van globalisering op het zakendoen; herstructurering en revitalisering van bedrijven; innovatie en financiële strategie van multinationale ondernemingen; vormen van samenwerking in de internationale zakelijke omgeving; joint-multinationale bedrijven; management van bedrijven; en andere, gerelateerde, zaken. De structuur van het programma is als volgt:... [-]

Tsjechië Praag
September 2019
Voltijd
Deeltijd
3 jaar
Campus
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands