PHDSTUDIES

4 Doctoraats Programma's in Bedrijfseconomie 2021

De voltooiing van een masterdiploma is een vereiste voordat een PhD-programma begint. De meeste programma's vereisen een proefschrift of proefschrift met origineel onderzoek voor de voltooiing en de toekenning van de graad.

Wat is een doctoraat in bedrijfseconomie? Deze PhD-programma's hebben een zware wiskundige component gecombineerd met zakelijk inzicht. Onderzoeksmethoden en statistische methoden zijn veelvoorkomende cursussen. Daarnaast leren studenten consumentengedrag, management en bedrijfseconomie, die allemaal kunnen worden toegepast op de realiteit buiten de academische wereld. Geleerden hebben veel autonomie bij het kiezen van de specialisatie van hun proefschrift en bijbehorende cursussen. Programma's gemiddeld drie jaar voor de voltooiing van alle cursussen.

Wiskundige vaardigheden worden verbeterd in het programma en werken goed in het bank- en financiewezen, zowel in de bedrijfswereld als in persoonlijke interesses. Deelnemers aan het programma verwerven verder onderzoek en schrijven vaardigheden die kunnen worden gebruikt voor het aanvragen van subsidies voor verder onderzoek, in functies die onderzoek vereisen en voor het leiden van beleid buiten de academische wereld.

Programmakosten variƫren afhankelijk van eventuele beurzen of assistentschappen die kunnen worden toegekend. Onderzoek alle mogelijke programma- en financiƫle ondersteuningsopties voordat u een beslissing neemt.

De onderzoeks- en schrijfvaardigheden die worden opgedaan tijdens het behalen van een bedrijfseconomisch diploma bereiden afgestudeerden voor op een loopbaan in de academische wereld. Buiten de academische wereld kunnen afgestudeerden overstappen naar bedrijfs- of overheidssectoren. Daarnaast zijn denktanks en internationale organisaties zoals de Wereldbank en het Internationaal Monetair Fonds goede plaatsen om de in dit programma bereikte vaardigheden te benutten. Een doctoraat in bedrijfseconomie heeft een bredere aantrekkingskracht voor postdoctoraal werk dan veel andere PhD-programma's beschikbaar. Specifieke loopbanen voor mensen met een doctoraat in bedrijfseconomie omvatten gezondheidszorgseconoom, onderzoekwetenschapper en onderzoekseconoom.

De meeste PhD-programma's zijn full-time campusmogelijkheden voor onderzoek en samenwerking, zowel in eigen land als internationaal. Voor de volgende stappen in het proces, zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

4 Resultaten in Bedrijfseconomie Filter

Ph.D. in economie en management

Technical University of Liberec
PhD
sep 2021
<
Voltijds
<
4 jaren
Engels
Campus

Dit programma voorziet de studenten van deskundige kennis op het gebied van bedrijfskunde en management, die zich richt op gedrag en management van ondernemingen in een mondia ...

Lees meer

Postdoctorale doctoraatsstudie in economie en bedrijfseconomie

University Of Rijeka - Faculty of Economics and Business
PhD
<
Voltijds
<
3 jaren
Engels
Campus

De doctoraatsopleiding in economie en bedrijfseconomie van de Faculteit Economie in Rijeka is lid van de twee prestigieuze doctoraatsnetwerken / associaties: Ph.D. Central and ...

Lees meer

PhD in algemene en kwantitatieve economie

Corvinus University of Budapest
PhD
sep 2021
<
Voltijds
<
4 semesters
Engels
Hongaars
Campus

In het curriculum staat ook de periode waarin het wordt aanbevolen de verplichte vakken af te ronden. Het is zo samengesteld dat doctoraatsstudenten hun studieverplichtingen i ...

Lees meer

Phd in economie

Turan University
PhD
sep 2021
<
Voltijds
Kazachse
Russian (Kazakhstan)
Campus

Doctoraatsstudie in de specialiteit "Economie": biedt elite-voorbereiding van specialisten met de hoogste wetenschappelijke kwalificatie van het internationale niveau voor wet ...

Lees meer