Doctoraat Studies in Bedrijfskunde 2020

Werken aan een doctor in de wijsbegeerte (PhD) kost hard werk en vele jaren, minstens drie en soms zelfs zeven, in sommige gevallen. Maar met één middel kun je werkgevers laten zien dat je de beste kennis hebt over een onderwerp. Wat is een doctoraat in Management Science? In dit veld wordt bekeken hoe mensen, machines, geld en materialen optimaal kunnen worden beheerd. Sommige subgebieden omv… Meer informatie

Werken aan een doctor in de wijsbegeerte (PhD) kost hard werk en vele jaren, minstens drie en soms zelfs zeven, in sommige gevallen. Maar met één middel kun je werkgevers laten zien dat je de beste kennis hebt over een onderwerp.

Wat is een doctoraat in Management Science? In dit veld wordt bekeken hoe mensen, machines, geld en materialen optimaal kunnen worden beheerd. Sommige subgebieden omvatten groene productie, groene logistiek en levering, operationeel onderzoek en sociale wetenschappen. Deze graad kan drie of meer jaar in beslag nemen en is grotendeels op onderzoek gebaseerd. Onderwerpen die u moet begrijpen voordat u begint, zijn onder meer economie, probleemoplossing, statistieken, gedrag van organisaties en personeel.

Sommige vaardigheden die u binnen de managementwetenschap kunt ontwikkelen, zijn onder meer financieel management, tijdsbeheer en communicatie. Uw financiën en tijd efficiënt kunnen beheren, kan u op de lange termijn moeite besparen, terwijl communicatie helpt bij sociale omgevingen en bij het vormen van relaties.

De meeste PhD-programma's bieden stipendia en beurzen om de kosten van boeken, collegegeld en vergoedingen te dekken. Deze kosten zijn afhankelijk van de school die je bezoekt en of je gebruikte en elektronische kopieën kunt vinden van de boeken die je nodig hebt.

Voor elk doctoraat is er de mogelijkheid om de academische wereld als hoogleraar in te gaan of om onderzoek voort te zetten. Met managementwetenschap als uw vakgebied, kunt u ook op zoek naar hoogwaardige bedrijfsfuncties die gebruikmaken van uw kennis van expertlogistiek. Sommige functietitels waarnaar u kunt zoeken, zijn onder andere internationale stadsadviseur, programmadirecteur, specialist in global force management en directeur projectmanagement. Een doctoraat kan ook nuttig zijn als u op zoek bent naar promotie op uw huidige werkplek.

Als je eenmaal weet dat managementwetenschap het vakgebied is dat je wilt studeren, kijk dan naar scholen in de buurt en ver weg, afhankelijk van je verlangen om te reizen. Online cursussen zijn ook een optie. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 

School of Business and Management ITB
Bandung, Indonesië +1 Meer

Een ingevuld aanvraagformulier en de relevante documenten Een interview met een aangewezen DSM-ITB lid van de faculteit. De aanvrager moet zijn of haar afstudeeropdracht / scr ... +

Een ingevuld aanvraagformulier en de relevante documenten Een interview met een aangewezen DSM-ITB lid van de faculteit. De aanvrager moet zijn of haar afstudeeropdracht / scriptie / gepubliceerd onderzoek naar de interviewer te laten zien. -
PhD
Voltijd
3 jaren
Engels
Campus
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op