Doctoraats Programma in Bedrijfskunde

Top 2 Doctors of Philosophy in Bedrijfskunde 2019

Bedrijfskunde

Werken aan een doctor in de wijsbegeerte (PhD) kost hard werk en vele jaren, minstens drie en soms zelfs zeven, in sommige gevallen. Maar met één middel kun je werkgevers laten zien dat je de beste kennis hebt over een onderwerp.

Wat is een doctoraat in Management Science? In dit veld wordt bekeken hoe mensen, machines, geld en materialen optimaal kunnen worden beheerd. Sommige subgebieden omvatten groene productie, groene logistiek en levering, operationeel onderzoek en sociale wetenschappen. Deze graad kan drie of meer jaar in beslag nemen en is grotendeels op onderzoek gebaseerd. Onderwerpen die u moet begrijpen voordat u begint, zijn onder meer economie, probleemoplossing, statistieken, gedrag van organisaties en personeel.

Sommige vaardigheden die u binnen de managementwetenschap kunt ontwikkelen, zijn onder meer financieel management, tijdsbeheer en communicatie. Uw financiën en tijd efficiënt kunnen beheren, kan u op de lange termijn moeite besparen, terwijl communicatie helpt bij sociale omgevingen en bij het vormen van relaties.

De meeste PhD-programma's bieden stipendia en beurzen om de kosten van boeken, collegegeld en vergoedingen te dekken. Deze kosten zijn afhankelijk van de school die je bezoekt en of je gebruikte en elektronische kopieën kunt vinden van de boeken die je nodig hebt.

Voor elk doctoraat is er de mogelijkheid om de academische wereld als hoogleraar in te gaan of om onderzoek voort te zetten. Met managementwetenschap als uw vakgebied, kunt u ook op zoek naar hoogwaardige bedrijfsfuncties die gebruikmaken van uw kennis van expertlogistiek. Sommige functietitels waarnaar u kunt zoeken, zijn onder andere internationale stadsadviseur, programmadirecteur, specialist in global force management en directeur projectmanagement. Een doctoraat kan ook nuttig zijn als u op zoek bent naar promotie op uw huidige werkplek.

Als je eenmaal weet dat managementwetenschap het vakgebied is dat je wilt studeren, kijk dan naar scholen in de buurt en ver weg, afhankelijk van je verlangen om te reizen. Online cursussen zijn ook een optie. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees meer

PhD in Management Science and Engineering

China University of Petroleum
Campus Voltijd Deeltijd 4 jaar September 2019 China Peking +1 more

De discipline Management Science and Engineering is een van de disciplines op het eerste niveau in de Management Discipline Group volgens de Chinese Discipline Classification. [+]

Managementwetenschappen en technologie (120100)Programma-introductie

De discipline Management Science and Engineering is een van de disciplines op het eerste niveau in de Management Discipline Group volgens de Chinese Discipline Classification. De theoretische en kennisbasis van deze discipline wordt gevormd door management, economie, wiskunde, systeemwetenschap, informatiewetenschap en dergelijke te combineren. Door uitgebreide toepassingen van deze wetenschappelijke principes en methodologieën, is het gericht op het analyseren en oplossen van verschillende managementgerelateerde problemen in de maatschappij, economie, ondernemingen en andere instellingen door middel van zowel kwalitatieve als kwantitatieve methoden, waarbij kwantitatief onderzoek het belangrijkste aspect is. De belangrijkste onderzoekstaken van deze discipline zijn om ondernemingen en andere organisaties te voorzien van systematische theoretische stichtingen, methodologische modellen en informatiesystemen ter ondersteuning van hun beslissingen met betrekking tot het bedrijf, de werking, het management en projectevaluatie en -beheer. Als de vroegst opgerichte discipline en een van de snelst ontwikkelde disciplines in de Management Discipline Group, heeft de discipline Management Science and Engineering meer voltooide theoretische systeembasis gevormd, met voorname karakters in meer nadruk op wetenschappelijke methodologie en modellen, een nauwere verbinding met technische gebieden en meer aandacht voor praktische toepassingen.... [-]


School of Business and Management ITB
Campus Voltijd 3 jaar July 2019 Indonesië Bandung Jakarta +1 more

[+]

Een ingevuld aanvraagformulier en de relevante documenten Een interview met een aangewezen DSM-ITB lid van de faculteit. De aanvrager moet zijn of haar afstudeeropdracht / scriptie / gepubliceerd onderzoek naar de interviewer te laten zien. [-]