Filter
PhD
Zuid-Afrika Studievorm: Alles Tempo: Alles

Zoek Doctoraatsopleidingen in Bedrijfsmanagement in Zuid-Afrika

Een PhD, ook bekend als een Doctor of Philosophy graad, is een doctoraat toegekend door een universiteit aan de academicus die alle nodige kwalificaties heeft voldaan en kan nu worden beschouwd als een arts in zijn of haar vakgebied.

Een programma in business management legt nadruk op het belang van organisatiestructuren en bestuurlijke beleid in verschillende zakelijke omgevingen. Onderwerpen zoals marketing, human resource management, boekhouden, en bedrijfsherstructureringen zullen soms ook worden behandeld.

Een land gelegen aan de zuidpunt van Afrika, Zuid-Afrika, heeft een rijke cultuur die je nooit genoeg van terwijl het reizen of studeren hier zullen krijgen. De talen hier zijn Afrikaner en Engels alsmede Nederlands. Het leven op de campus van de uitgestrekte Zuid-Afrikaanse Universiteit, Universiteit van Johannesburg of een andere universiteit zullen worden geest waait. U zal genieten van de interactie met de Bantus hier en het tropische klimaat van de regio.

Doctoraats Programma in Bedrijfsmanagement in Zuid-Afrika

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Bedrijfsmanagement, Zuid-Afrika

Andere opties binnen dit vakgebied:
University of Johannesburg

De student moet toegepaste competenties en praktische vaardigheden ontwikkelen bij het beheersen, interpreteren, begrijpen en toepassen van Business Management-principes, ... [+]

De student moet toegepaste competenties en praktische vaardigheden ontwikkelen bij het beheersen, interpreteren, begrijpen en toepassen van Business Management-principes, met als hoogtepunt onafhankelijk en origineel wetenschappelijk werk. In aanmerking komende studenten vertonen competentie in de toepassing van gerelateerde onderzoeksmethodologie en de juiste schriftelijke en mondelinge communicatie van het onderzoeksproces en de bevindingen. Het proefschrift zou een besliste bijdrage leveren aan de kennis van een inzicht in de vakdiscipline, waardoor studenten kunnen reflecteren op het onderzoeksgebied.

Toelatingseisen

Een student die in het bezit is van een masterkwalificatie in bedrijfsbeheer op NQF niveau 8 of 9 kan een aanvraag indienen voor toelating tot deze kwalificatie. Een gemiddelde van 65% moet worden behaald in deze kwalificatie van de master. De decaan van de faculteit Management kan een student toelating tot de doctoraatskwalificatie weigeren indien hij van mening is dat de academische achtergrond van de student onvoldoende is voor de voorgestelde studies.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
2 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands