Filter
PhD
Afrika Studievorm: Alles Tempo: Alles

Doctoraatsprogramma's in Belasting in Afrika 2020

Een PhD is de afkorting van Doctor in de filosofie. Deze graad is een post graduate programma geleverd aan een onderzoeker hoog niveau student die heeft gedaan diepgaand onderzoek op een specifiek gebied of onderwerp.

Belastingheffing is een gebied van onderzoek dat dynamisch is als gevolg van veranderingen in het overheidsbeleid dat de juiste implicatie nodig zodra het beleid wordt uitgevoerd. Deze studie geeft je die gedachten naar de betekenis van elk beleid te begrijpen, waardoor een nauwkeurige berekening van de totale fiscale verplichting.

Afrika is een continent van 53 onafhankelijke landen en een rijke mix van inheemse volkeren, culturen, economieën en geschiedenis. Afrika is het op een na grootste continent ter wereld.

PhD in Belasting in Afrika

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

1 Resultaten in Belasting, Afrika

Andere opties binnen dit vakgebied:
University of Johannesburg

De kandidaat moet toegepaste gespecialiseerde competenties ontwikkelen in het beheersen, interpreteren, begrijpen, analyseren en toepassen van belastingprincipes in de fi ... [+]

De kandidaat moet toegepaste gespecialiseerde competenties ontwikkelen in het beheersen, interpreteren, begrijpen, analyseren en toepassen van belastingprincipes in de financiële en commerciële sector. Een gekwalificeerde kandidaat moet het bewijs van oorspronkelijk en onafhankelijk wetenschappelijk werk vertonen.

Toelatingsvoorwaarden: een kandidaat die in het bezit is van een op de universiteit gebaseerde, op belasting georiënteerde masterkwalificatie op nieuw NQF niveau 9 / oude NQF niveau 8, kan toelating tot deze kwalificatie aanvragen. Als alternatief een andere gerelateerde kwalificatie met een opleidingsspecifiek minimum competentieniveau op Nieuw NQF niveau 9 / Oud NQF niveau 8, en gerelateerde ervaring die relevant en toereikend wordt geacht door de afdeling Accountancy.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
2 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands