PHDSTUDIES.NL

Beste Doctoraatsprogramma's in de Verenigde Antwerpen in België 2019/2020

De meest populaire doctoraat is de Doctor of Philosophy of Ph.D. Ph.Ds en andere studie doctoraten bereiden afgestudeerde student aan nieuwe plannen die bijdragen aan de gemeenschappelijke kennisbasis van het veld te starten. Kandidaten voor en houders van Ph.Ds zoeken vaak beroepen als professoren en onderzoekers, maar velen ook gaan om verschillende rollen in de charitatieve, publieke en private sector.

België staat bekend als het hart van Europa en een hub voor internationale netwerking. Als internationale studenten in België u omringd door een multiculturele gemeenschap.

Antwerpen heeft een gevarieerde en succesvolle toneel van het hoger onderwijs. Hogescholen en verschillende universiteiten hebben gekampeerd in deze stad te beginnen met Universiteit Antwerpen, Plantijn Hogeschool, Artesis Hogeschool en nog veel meer.

PhD Opleidingen in de Verenigde Antwerpen in België

gevonden resultaten Filter

PhD - Doctor of Philosophy in Management

United International Business Schools
Campus Deeltijd 2 - 4 jaren Oktober 2019 Zwitserland Zürich België Antwerpen Spanje Barcelona Brussels Madrid Japan Tokyo Nederlanden Amsterdam Italië Milaan Genève +13 more

Onze academische kalender is gebaseerd op een kwart systeem (1 kwartaal = 10 weken). Vanwege de flexibele structuur en het modulaire ontwerp van het programma zijn er meerdere startdatums beschikbaar aan het begin van elk kwartaal en van elke termijn, in oktober, november, januari, februari, april, mei, juli en augustus.

Executive PhD

Antwerp Management School
Campus Deeltijd 4 jaren Vraag informatie aan België Antwerpen

Executive PhD-programma De Antwerp Management School is een high-level support programma voor leidinggevenden en C-level managers met een sterke ambitie om state-of-the-art kennis en excellent onderzoek vaardigheden op de werkplek en in de samenleving te brengen.

Phd in de wereldwijde studies

European College for Liberal Studies
Campus Voltijd 2 jaren Oktober 2019 Spanje Barcelona België Brussels Hoofdstedelijk Gewest Madrid Zwitserland Zürich Japan Tokio Antwerpen +8 more

PhD - Doctor of Philosophy in Global Studies (60 studiepunten)

Phd in de Communicatiewetenschappen

European College for Liberal Studies
Campus Voltijd 2 jaren Oktober 2019 Spanje Barcelona België Brussels Hoofdstedelijk Gewest Madrid Zwitserland Zürich Japan Tokio Antwerpen +8 more

PhD - Doctor of Philosophy in de Communicatiewetenschappen (60 studiepunten)