PHDSTUDIES

Doctoraatsprogramma's in Arbo en Gezondheid in Europa 2020/2021

De PhD kan variëren, afhankelijk van de instelling en het land waarin het wordt toegekend. De meeste geleerden gaan promoveren omdat sterke motivatie om bij te dragen aan de academische gemeenschap als echte nieuwsgierigheid naar hun gekozen vakgebied. 

 

Het onderzoek naar veiligheid en gezondheid op het werk kan betrekking hebben op onderwerpen die veelal verband houden met de bezorgdheid van werknemers over het welzijn en de eerste hulp van werknemers. Elk programma met betrekking tot deze onderwerpen zal waarschijnlijk betrekking hebben op en zich houden aan de praktijken op de werkplek die zijn goedgekeurd door regelgevende instanties van de lokale overheid.

Europa, een van de wereld 's zeven continenten, is meestal bekend als de meest westelijke schiereiland van Eurazië. Op een na kleinste continent, met 10.180.000 (km2), het gebied hergroepeert 50 landen.

Doctoraats Programma in Arbo en Gezondheid in Europa

1 Resultaten in Arbo en Gezondheid, Europa Filter

Phd in veiligheid en gezondheid

European University Cyprus
PhD
<
Voltijds
<
3 jaren
Engels
Campus

Het PhD-programma in Occupational Safety and Health heeft tot doel een nieuwe generatie van high level wetenschappelijke onderzoekers te creëren. Het programma is erop gericht ...

Lees meer