PHDSTUDIES

Deeltijd Doctoraatsprogramma's in Arbo en Gezondheid in de Verenigde Arabische Emiraten 2021

De PhD is een doctorstitel, in het bijzonder een zogenaamde "doctor of philosophy " graad. Dit is misleidend omdat gepromoveerden zijn niet per se filosofen (tenzij ze verdienden hun diploma in de filosofie!). Dat gezegd hebbende, PhD ontvangers zijn in staat om deel te nemen in de gedachte-experimenten, redeneren over problemen, en problemen in geavanceerde manieren oplossen.

 

De meeste landen hebben regelgevende instanties die veiligheidsnormen voor alle arbeidsomstandigheden bevorderen en handhaven. De studie naar veiligheid en gezondheid op het werk is waarschijnlijk gericht op het aanleren van studenten over deze instanties en hun goedgekeurde werkplekpraktijken, door middel van uitgebreide lab-gebaseerde training.

De Verenigde Arabische Emiraten is een federatie van zeven emiraten aan de oostelijke kant van het Arabische schiereiland, aan de ingang van de Perzische Golf. Een groot deel van de beroepsbevolking in de VAE zijn buitenlandse expats - vandaar het land 's bevolking make-up zo divers, met Emirati burgers zijn een minderheid in hun eigen land.

Deeltijd Doctoraats Programma in Arbo en Gezondheid in de Verenigde Arabische Emiraten

1 Resultaten in Arbo en Gezondheid, Verenigde Arabische Emiraten Filter

Doctor in de wijsbegeerte (Ph.D.) in volksgezondheid en gezondheid op het werk

UAEU United Arab Emirates University
PhD
aug 2021
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
4 jaren
28 feb 2021
Engels
Campus

Het College of Medicine and Health Sciences van de UAE University biedt een Ph.D. programma in biomedische wetenschappen en volksgezondheid en gezondheid op het werk. De Ph.D. ...

Lees meer