Filter
PhD
Colombia Cali Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste Doctoraats Opleidingen in Biologie in de Verenigde Cali Colombia

Een PhD, ook bekend als een Doctor of Philosophy graad, is een doctoraat toegekend door een universiteit aan de academicus die alle nodige kwalificaties heeft voldaan en kan nu worden beschouwd als een arts in zijn of haar vakgebied.

Het doctoraat in de biologie is een programma voor studenten bevorderen van hun studies in de ontwikkeling en gezondheidswetenschappen. De in aanmerking komende examens ook een onderzoeksvoorstel. De cursus helpt om meer inzicht op het gebied van de biologische wetenschappen. U kunt de studie vanuit alle delen van de wereld, in de VS, het Verenigd Koninkrijk of een andere plaats. De cursus is betaalbaar en verkoopbaar wereldwijd.

Colombia, officieel de Republiek Colombia, is een unitaire constitutionele republiek bestaand uit tweeëndertig afdelingen.

Cali is begiftigd met een hoge kwaliteit en de meest geavanceerde hoger onderwijs centra in de regio. De prestigieuze instellingen zoals universiteiten van Valle en Universidad ICESI bieden precies wat de arbeidsmarkt vraagt. Vaardigheden en professionaliteit in andere woorden, is wat u hier zult bereiken.

Top Doctoraat Programma in Biologie in de Verenigde Cali in Colombia

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Biologie, Cali

Graden
Plaats
Colombia
Cali
Studievorm
Tempo
Pontificia Universidad Javeriana

Het doctoraat is het academische postdoctorale programma dat de titel van de hoogste opleidingsgraad verleent, die de opleiding en competentie voor de academische en onde ... [+]

Het doctoraat is het academische postdoctorale programma dat de titel van de hoogste opleidingsgraad verleent, die de opleiding en competentie voor de academische en onderzoeksexercitie van hoge kwaliteit accrediteert. Het doel is de opleiding van onafhankelijke onderzoekers op het gebied van biologische en biomedische wetenschappen. De scriptie zal een originele en belangrijke bijdrage zijn in uw regio.

kenmerken

Seminar: Het schema van de onderwerpen is variabel, maar de meeste zijn van maandag tot vrijdag van 16.00 tot 20.00 uur

Studie Mode:

Toegekende graad: doctor in de biologische wetenschappen.

Geschatte duur: 8 semesters.

Periodiciteit van toelating: Semester... [-]

Colombia Cali
January 2020
Voltijd
8 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands