PHDSTUDIES.NL

Kijk Doctoraats Opleidingen in Biologie in Colombia

Vereisten voor de PhD-programma gaat het vaak om de student die reeds behaalde een Master's degree. Daarnaast moet een scriptie of proefschrift voornamelijk bestaande uit originele wetenschappelijk onderzoek worden ingediend. In sommige landen kan dit werk nog moeten worden verdedigd voor een panel.

Biologie is de studie van alle levende wezens en hoe ze zich bekeren en energie verbruiken om te kunnen overleven en te onderhouden stabiliteit. Gebieden van biologische onderzoek worden ingedeeld organisme type en de complexiteit en de methode van onderzoek.

Colombia, officieel de Republiek Colombia, is een unitaire constitutionele republiek bestaand uit twee├źndertig afdelingen.

PhD in Biologie in Colombia

1 Resultaten in Biologie, Colombia Filter

Doctoraat in biologische wetenschappen

Pontificia Universidad Javeriana
Campus Deeltijd 8 semesters Januari 2020 Colombia Bogota

Het doctoraat is het academische postdoctorale programma dat de titel van de hoogste opleidingsgraad verleent, die de opleiding en competentie voor de academische en onderzoeksexercitie van hoge kwaliteit accrediteert. Het doel is de opleiding van onafhankelijke onderzoekers op het gebied van biologische en biomedische wetenschappen. De scriptie zal een originele en belangrijke bijdrage zijn in uw regio.