PHDSTUDIES.NL

Bekijk Doctors of Philosophy in Biologie in Italië

De meest populaire doctoraat is de Doctor of Philosophy of Ph.D. Ph.Ds en andere studie doctoraten bereiden afgestudeerde student aan nieuwe plannen die bijdragen aan de gemeenschappelijke kennisbasis van het veld te starten. Kandidaten voor en houders van Ph.Ds zoeken vaak beroepen als professoren en onderzoekers, maar velen ook gaan om verschillende rollen in de charitatieve, publieke en private sector.

Biologie is een natuurlijke wetenschap die alle aspecten van levende organismen, van moleculen, cellen en weefsels aan organismen bestudeert. Dit vakgebied heeft vele takken van specialisatie in uiteenlopende gebieden zoals de biochemie, ecologie, en plantkunde.

Italië, officieel de Italiaanse Republiek, is een unitaire parlementaire republiek binnen de Europese Unie, gevestigd in Zuid-Europa. Naar het noorden, het grenst aan Frankrijk, Zwitserland, Oostenrijk en Slovenië langs de Alpen.

Doctoraats Opleiding in Biologie in Italië

7 Resultaten in Biologie, Italië Filter

Phd in de cognitieve neurowetenschappen

International School for Advanced Studies (SISSA)
Campus Voltijd 3 - 4 jaar Oktober 2019 Italië Triëst

De PhD in Cognitive Neuroscience op SISSA is gericht op het verstrekken van studenten met de fundamentele kennis en vaardigheden voor het uitvoeren van cutting-edge onderzoek in het veld, die uiteenlopende onderwerpen, zoals waarneming, taal, geheugen, actie, en sociaal gedrag.

Phd in structurele en functionele genomica

International School for Advanced Studies (SISSA)
Campus Voltijd 3 - 4 jaar Oktober 2019 Italië Triëst

De PhD Cursus in structurele en functionele genomica belangrijkste missie is het opleiden van enthousiaste jonge wetenschappers richten hun belangen in een breed spectrum van biologisch onderzoek disciplines.

Phd in de neurobiologie

International School for Advanced Studies (SISSA)
Campus Voltijd 3 - 4 jaar Oktober 2019 Italië Triëst

Het doel van de Lezingen van het promotietraject in Neurobiologie is om studenten te voorzien van een gemeenschappelijk kader vanuit verschillende achtergronden.

Phd in fysica en chemie van biologische systemen

International School for Advanced Studies (SISSA)
Campus Voltijd 4 jaar Oktober 2019 Italië Triëst

Het begrijpen van de werkingsprincipes van levende organismen en zachte materie-systemen van de basisvergelijkingen de uitspraak van de dynamiek van atomen en moleculen werd beschouwd als science fiction tot een paar jaar geleden, en biofysica werd vrijwel unaniem beschouwd als een slagveld voor fenomenologen.

PhD in Neural and Cognitive Sciences

University of Trieste
Campus Voltijd 3 jaar Oktober 2019 Italië Triëst

De Ph.D. programma in Neural and Cognitive Sciences (NCS) biedt geavanceerde onderzoekstraining gericht op de interdisciplinaire studie van het centrale en perifere zenuwstelsel, het brein / hersensysteem, cognitie en op toepassingen in klinische, sociale, ergonomische en sportcontexten.

PhD in Environmental Life Sciences

University of Trieste
Campus Voltijd 3 jaar Oktober 2019 Italië Triëst

De Ph.D. De cursus is bedoeld om goed opgeleide wetenschappers voor te bereiden die in staat zijn om kritisch om te gaan met de implementatie van EU- en nationale regelgeving met betrekking tot omgevingsanalyses en om zelfstandig onderzoekactiviteiten op het gebied van milieu te ontwikkelen.

PhD in Cognitive, Computational en Social Neurosciences

IMT School for Advanced Studies Lucca
Campus Voltijd 3 - 4 jaar Oktober 2019 Italië Lucca

Een van de vier veldspecifieke tracks is Cognitive, Computational en Social Neurosciences, dat valt onder het PhD-programma 'Cognitive and Cultural Systems'.