PHDSTUDIES.NL

Bekijk Doctoraatsopleidingen in Biologie in Mexico

Een PhD of Doctor of Philosophy is een postdoctorale academische diploma uitgereikt door de universiteiten. Zodra men bereikt een PhD hij kan vaak aangeduid als een arts.

Studie in de biologie kan leiden tot een carrière in de gezondheidszorg, het onderwijs, milieubescherming en biotechnologie. Het kan ook vormen de basis van waaruit doctorale studie op het gebied van klinische of onderzoek voort te zetten.

Mexico is een van de meest populaire toeristische landen op de planeet. Het land heeft zowel tropische en gematigde zones zodat studenten de beste tijd hier. Als je wilt studeren voor uw cursus in de Nationale Autonome Universiteit van Mexico, zal het een schitterend leven met veel entertainment in het land ook.

PhD Opleiding in Biologie in Mexico

2 Resultaten in Biologie, Mexico Filter

Doctor in de biologische wetenschappen

Universidad Autonoma de Aguascalientes
Campus Voltijd 3 jaar Juli 2019 Mexico Aguascalientes

Doctor in de Biologische Wetenschappen is een graduate programma erkend voor zijn hoge kwaliteitsniveau uitgereikt door de CONACYT Consolidatie in de National Quality Graduate Programme (PNPC).

Doctoraat in de biologische en gezondheidswetenschappen

Universidad de Sonora
Campus Voltijd 8 semesters Augustus 2019 Mexico Hermosillo

Algemene doelstelling: Hooggeschoold personeel trainen op het gebied van chemie, biologie en gezondheidswetenschappen, met een interdisciplinaire visie die bijdraagt tot het oplossen van de gezondheidsproblemen.