Filter
PhD
Italië Studievorm: Alles Tempo: Alles

Kijk Doctoraten in Biotechnologie in Italië

Een PhD of Doctor of Philosophy is een postdoctorale academische diploma uitgereikt door de universiteiten. Zodra men bereikt een PhD hij kan vaak aangeduid als een arts.

Biotechnologie is een uitdagend gebied dat wetenschap en techniek concepten combineert. Studenten die dit educatieve pad voort te zetten zal waarschijnlijk winnen kennis in de microbiologie, chemie, genetica, celbiologie, bio-ethiek, het klonen van genen, bioinstrumentation, bio-informatica, genomics, en biometrie.

Officieel bekend als de Italiaanse Republiek, het land is gevonden in Zuid-Europa. De officiële taal is het Italiaans en het cultureel rijke hoofdstad is Rome. Veel van de oudste universiteiten ter wereld 's bevinden zich in Italië, in het bijzonder de Universiteit van Bologna (opgericht in 1088). Er zijn drie Superior Graduate Schools met "de status van universiteit ", drie instituten met de status van de Doctoral Hogescholen, die functioneren op graduate en post-graduate niveau.

Doctoraats Opleiding in Biotechnologie in Italië

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Biotechnologie, Italië

Andere opties binnen dit vakgebied:
Free University of Bozen-Bolzano

Het doel van deze internationale Ph.D. programma is om een nieuwe generatie van wereldwijd gerenommeerde onderzoekers op te leiden om benaderingen van engineering en biot ... [+]

Het doel van deze internationale Ph.D. programma is om een nieuwe generatie van wereldwijd gerenommeerde onderzoekers op te leiden om benaderingen van engineering en biotechnologie toe te passen op voedselverwerking door ze de mogelijkheid te bieden kennis over te dragen en uit te wisselen met nationale en internationale onderzoekscentra en industrieën.

Beschrijving van de cursus

Het driejarige programma richt zich voornamelijk op onderzoek met betrekking tot primaire voedselproductie, -opstelling en -beheer, evenals de validatie van voedselprocessen en de toepassing van omics-technieken voor het conditioneren en karakteriseren van voedselverwerking en voedselproducten, met een bijzondere nadruk op gefermenteerd voedsel. De belangrijkste kenmerken van de Ph.D. zijn een interdisciplinaire wetenschappelijke benadering en de deelname van internationaal gerenommeerde wetenschappers aan het wetenschappelijk comité.... [-]

Italië Bozen
Oktober 2019
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands