Filter
PhD
Iran Studievorm: Alles Tempo: Alles

Doctoraat Studies in Biowetenschappen in Iran

De PhD is een doctorstitel, in het bijzonder een zogenaamde "doctor of philosophy " graad. Dit is misleidend omdat gepromoveerden zijn niet per se filosofen (tenzij ze verdienden hun diploma in de filosofie!). Dat gezegd hebbende, PhD ontvangers zijn in staat om deel te nemen in de gedachte-experimenten, redeneren over problemen, en problemen in geavanceerde manieren oplossen.

Het vakgebied van Biologische en Life Sciences is heel breed, en omvat ook duurzaamheid- en milieustudies naast meer harde wetenschappen zoals genetica en biologie. Programma's in dit vakgebied houden vaak ook vakken zoals wiskunde en data-analyse in.

Het staat bekend als de Islamitische Republiek Iran. Het is in West Azië. Het onderwijs hier is gecentraliseerd met K-12 onderwijs onder toezicht van het ministerie van onderwijs terwijl het hoger onderwijs staat onder toezicht van het ministerie van Wetenschap en Technology.According te SCImago, kon Iran vierde in de wereld rang qua onderzoeksoutput in 2018.

Doctoraats Opleiding in Biowetenschappen in Iran

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Biowetenschappen, Iran

University of Tehran, Kish International Campus

Bio-informatica is een interdisciplinaire wetenschap op de grensvlakken van de biologische, informatica en computationele wetenschappen, maakt gebruik van berekeningen om ... [+]

Invoering

Bio-informatica is een interdisciplinaire wetenschap op de grensvlakken van de biologische, informatica en computationele wetenschappen, maakt gebruik van berekeningen om biologie beter te begrijpen. Bioinformatica omvat de analyse van biologische gegevens, met name DNA-, RNA- en eiwitsequenties. Het veld van de bio-informatica beleefde explosieve groei vanaf het midden van de jaren negentig, grotendeels gedreven door het Human Genome Project en door snelle vooruitgang in de DNA-sequentietechnologie. Recente en nieuwe technologieën produceren biologische datasets met een steeds grotere resolutie die niet alleen genomische sequenties onthullen, maar ook RNA- en proteïne-abundanties, hun interacties met elkaar, hun subcellulaire lokalisatie en de identiteit en abundantie van andere biologische moleculen. Dit vereist de ontwikkeling en toepassing van geavanceerde computationele methoden. Bioinformatica maakt gebruik van computationele benaderingen om patronen in biologische gegevens te analyseren en om complexe modellen van biologische activiteit te creëren, waaronder pogingen om de functies van genen en hun interacties in genetische Pathways te helderen. Er worden brede maatschappelijke voordelen verwacht van de exploitatie van de schat aan nieuwe kennis over de genetische mechanismen van het leven en aanverwante processen.... [-]

Iran Teheran
September 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
Campus
Lees meer in Nederlands