PHDSTUDIES

Doctoraats Opleidingen in Boekhouden in Hongkong

Een PhD of Doctor of Philosophy is een postdoctorale academische diploma uitgereikt door de universiteiten. Zodra men bereikt een PhD hij kan vaak aangeduid als een arts.

De noodzaak om een ​​PhD opleiding voort te zetten in Accounting is voor zowel intellectuele verrijking of persoonlijk belang onder andere redenen. Accounting heeft, door de jaren heen, een integraal onderdeel geworden van innovatie en handel wereldwijd. Dit heeft gezien leerlingen geïnteresseerd en uitoefening van het beroep te krijgen in universiteiten om een ​​doctoraat op het veld te krijgen. Het programma is beschikbaar uit de hele wereld.

Hong Kong, gevonden aan de zuidkust van China, het land is een van de twee speciale administratieve regio's in de Republiek China. Hong Kong 's hoger onderwijs wordt geplaatst in de structuur van de Engelse en internationale systemen. Het wordt beheerd door het land 's Education Bureau.

Doctoraats Opleiding in Boekhouden in Hongkong

2 Resultaten in Boekhouden, Hongkong Filter

PhD-programma

Hong Kong Baptist University (HKBU) School of Business
PhD
sep 2020
<
Voltijds
<
4&nbsp;-&nbsp;6 jaren
01 dec 2020
Engels
Campus

HKBU School of Business biedt vier jaar fulltime promotie in vijf hoofddisciplines: Accountancy en Recht (ACLW), Economie (ECON), Financiering en Besluitwetenschap (FDS), Mana ...

Lees meer

PhD in Accounting

The Hong Kong University of Science and Technology
PhD
sep 2020
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
3&nbsp;-&nbsp;6 jaren
Engels
Campus

Ons PhD-programma is vergelijkbaar qua structuur en inhoud met die van andere topuniversiteiten in de wereld. Studenten moeten in de eerste twee jaar een rigoureuze cursus vol ...

Lees meer