Doctoraat Programma in Bouwtechniek

Top Doctoraatsopleidingen in Bouwtechniek 2018/2019

Een doctoraat is een graad Doctor of Philosophy, het hoogste opleidingsniveau dat op de meeste universiteiten wordt aangeboden. Het vereist typisch drie tot vier jaar full-time studie om te voltooien. De meeste instellingen vereisen dat kandidaten een masterdiploma behalen. Onafhankelijk onderzoek is een groot deel van PhD-programma's.

Wat is een doctoraat in de bouwtechniek? Het legt de nadruk op constructie-engineering en managementconcepten en -technieken en op de manier waarop deze van toepassing zijn op de sector Architecture / Engineering / Construction (AEC). Een doctoraat in de bouwtechniek is zeer geschikt voor personen die geïnteresseerd zijn in het bestuderen en bevorderen van de wetenschap van constructietechniek en management. Onderzoek richt zich op een breed scala van onderwerpen met betrekking tot het ontwerp en de bouw van infrastructuurprojecten. Studenten kunnen ervoor kiezen om onderzoeksonderwerpen te zoeken, zoals menselijke factoren in de bouw, geavanceerde methoden en materialen, virtueel ontwerp en bouw- of managementwetenschap.

Veel afgestudeerden met een PhD in Construction Engineering ontwikkelen sterke vaardigheden op het gebied van leiderschap, kritisch denken en probleemoplossing. De enorme hoeveelheid onderzoek bereidt studenten meestal voor op toegewijde zelf-starters. Al deze vaardigheden kunnen een persoon helpen persoonlijk en professioneel vooruitgang te boeken.

Collegegeld kan variëren, en veel factoren kunnen van invloed zijn op de kosten van scholing. Beurzen, beurzen en andere gekwalificeerde financieringsopties zijn mogelijk beschikbaar voor diegenen die ze zoeken. Neem voor gedetailleerde kosten en vergoedingen contact op met een school van interesse.

Veel mensen die gaan promoveren overwegen een carrière in de academische wereld te volgen als hoogleraar, maar er zijn meestal veel mogelijkheden op ingenieursgebied voor afgestudeerden met een doctoraat in de bouwtechniek. Individuen kunnen vinden dat ze gekwalificeerd zijn om toegepaste onderzoekers te worden op het gebied van constructie. Afgestudeerden kunnen ook een functie als ontwikkelingsingenieur nastreven, waarbij de nadruk ligt op het creëren van oplossingen voor problemen en nieuwe technologie.

PhD in Construction Engineering is op veel universiteiten wereldwijd verkrijgbaar, ook via online lessen. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees meer

Phd in de bouw engineering en management

National Central University
Campus Voltijd Deeltijd September 2019 Taiwan Hsinchu

Graduate Institute of Construction Engineering and Management is opgericht in 2001. Het Instituut is de eerste in zijn soort in de openbare universiteiten in Taiwan. Het was vroeger de Engineering and Management Division Bouw bij de afdeling Civiele Techniek [+]

Graduate Institute of Construction Engineering and Management is opgericht in 2001. Het Instituut is de eerste in zijn soort in de openbare universiteiten in Taiwan. Het was vroeger de Engineering and Management Division Bouw bij de afdeling Civiele Techniek, die werd opgericht in 1991. Naar aanleiding van de successfulness van de afdeling, het Instituut blijft voorspoedig groeien in alle dimensies, als gevolg van de grote behoefte aan de domeinkennis van de bouw engineering en management in Taiwan. Momenteel zijn er 7 full-time faculteit leden, 24 studenten op Master-niveau en 19 op het doctoraal niveau in het Instituut.

Verplichte vakken

Bouw Planning en Beheer van het Programma, BIM en Computer Application, Bouw Cost Management, Construction Quality Management, Construction Management Seminar, scriptie schrijven en uitgifte ... [-]